Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ion Cristoiu, despre rochia imbracata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham: Ea era la sala? Eu cred ca era la fitness! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, despre rochia imbracata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham: Ea era la sala? Eu cred ca era la fitness! - VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat fotografile surprinse la receptia gazduita de Regina Elisabeta de la Londra. Evenimentul a fost dedicat sefilor de stat si de guvern reuniti la Summit-ul NATO. continuă pe Antena3

Cat costa rochia purtata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham. Pretul ii va uimi pe multi

In seara de 3 decembrie, Klaus si Carmen Iohannis au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, unde s-au prezentat impecabil. Prima doamna a Romaniei a avut o tinuta simpla, dar aproape ca i-a luat fata Melaniei Trump, care are in spate o cariera de model. Rochia purtata de Carmen .

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu respecta nicio aparenta si nici nu ii pasa

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, la Antena 3, ca ceea ce face Klaus Iohannnis in relatia cu Ludovic Orban este o premiera in politica romaneasca postdecembrista. Ion Cristoiu considera ca presedintele.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Klaus si Carmen Iohannis au fost seara trecuta invitatii Reginei Elisabeta a II-a la o receptie pe care aceasta a gazduit-o la Palatul Buckingham. Iata cum s-a imbracat Prima Doamna cu aceasta ocazie! .

IMAGINEA ZILEI. Cum a fost surprins Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Fotografia, postata chiar de Carmen Iohannis (FOTO)

Klaus si Carmen Iohannis au fost prezenti, marti seara, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care au participat la reuniunea NATO. Pe.

Klaus si Carmen Iohannis, discutii cu Donald si Melania Trump, la Londra (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au fost prezenti marti seara la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care pa.

Ion Cristoiu: ANI trebuie sa verifice declaratia de avere a lui Orban. Poate ca mancau frunze in fiecare zi

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat declaratia de avere al lui Ludovic Orban, afirmand ca ANI ar trebui sa inceapa o investigatie. Declaratia de avere a domnului Orban nu ar trebui totusi verificata de.

Carmen Iohannis si Melania Trump, la receptia Reginei Elisabeta. Cum s-a imbracat Prima Doamna a Romaniei

Carmen Iohannis si Melania Trump au purtat tinute impecabile la receptia Reginei Elisabeta a II-a, care a marcat 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice. Suverana si printul Charles i-au intampinat pe liderii NATO si s-au fotografiat impreuna. Carmen Iohannis si Melania Trump, la receptia Reginei Elisabeta Regina Elisabeta a II-a a organizat o .

FOTO Ce aparitie au avut Klaus si Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis s-a deplasat la Londra impreuna cu sotia sa Carmen pentru a asista la un dublu eveniment: summit-ul NATO si receptia de la Palatul Buckingham.

FOTO Carmen Iohannis a postat pe Facebook o fotografie neprotocolara de la Palatul Buckingham

Prima-doamna a Romaniei a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de sotul sau, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Imaginea s-a viralizat rapid gratie faptului ca nu este una protocolara.

Ce TINUTA a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata la Palatul Buckingham (GALERIE FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a in seara de 3 decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )