Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ion Cristoiu: Condamnarea lui Liviu Dragnea va fi amanata pana dupa prezidentiale

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Condamnarea lui Liviu Dragnea va fi amanata pana dupa prezidentiale

Ion Cristoiu e de parere ca atat Klaus Iohannis, cat si Liviu Dragnea, vor candida la alegerile prezidentiale. Jurnalistul a mai spus ca condamnarea presedintelui PSD va fi amanata pana dupa. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu: Condamnarea lui Liviu Dragnea va fi amanata pana dupa prezidentiale

Ion Cristoiu e de parere ca atat Klaus Iohannis, cat si Liviu Dragnea, vor candida la alegerile prezidentiale. Jurnalistul a mai spus ca condamnarea presedintelui PSD va fi amanata pana dupa.

Liviu Dragnea il acuza pe directorul Transgaz ca blocheaza extinderea retelelor de gaz: Sa nu credeti ca daca sunteti inconjurat de 8 sau 9 fosti generali SRI puteti sa faceti orice vreti cu averea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat, joi, un atac dur la adresa directorului Transgaz, Ion Sterian. Liderul PSD il acuza pe acesta ca blocheaza extinderea retelei de gaz in Romania. il rog pe domnul Sterian de la.

Ion Cristoiu, informatie-bomba: Augustin Lazar pleaca!

Jurnalistul Ion Cristoiu a dat o informatie bomba despre Augustin Lazar. Ion Cristoiu a spus ca Augustin Lazar va pleca din functie. Din intamplara de la Timisoara am retinut un anunt sigur. Am auzit .

Ion Cristoiu: Tudorel Toader arata ca e un bun om politic. Daca era doar un bun profesionist in domeniu, demisiona inainte de hotararea sprijinului politic

Ion Cristoiu a declarat, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca-si da demisia, ca Toader nu este doar un bun profesionist, ci si un bun om politic. Tudorel Toader arata si in aceste momente ca.

Ion Cristoiu, dupa ce PSD a decis remanierea lui Toader: Credeam ca in partidul acesta si-au mai pastrat unii luciditatea. Le-a luat Dumnezeu mintile

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce membrii PSD au decis va ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa fie remaniat. Votul acesta zdrobitor, cum i se spune, arata ca aceste organisme care sunt.

Ion Cristoiu, transant in privinta PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat in termeni duri decizia PSD de a-l schimba pe Tudorel Toader de la Ministerul Justitiei. Le-a luat Dumnezeu mintile. Si punctul de vedere privind restructurarea si cel impo.

Liviu Dragnea: Moldova a fost mintita si exploatata electoral pana acum. I-ati auzit vreodata pe Iohannis si clica lui vorbind vreodata de patriotism?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut participantilor la mitingul electoral organizat joi in comuna suceveana Dumbraveni sa ii sustina pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare pentru ca sunt.

Tensiuni intre Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila: OUG pe Codurile penale trebuie adoptata pana la 20 mai

Liderul PSD, Liviu Dragnea, intentioneaza sa o schimbe pe Viorica Dancila din functia de prim-ministru daca Guvernul nu va adopta ordonanta de urgenta cu modificari la Codurile Penale. Ar fi al treilea premier schimbat dupa Sorin Grindeanu si Mihai.

PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Dupa ce judecatorii de la inalta Curte au decis amanarea sentintei in dosarul angajarilor fictive cu aproape trei saptamani, social-democratii isi reconsidera pozitia si au anulat remanierea lui Tudorel Toader dar si sedinta Comitetului Executiv. Amanarea are loc in contextul in care senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Surse social-democrate au declarat pentru Hotews. ro ca Liviu Dragnea ar fi dat semnale in interiorul partidului ca se suspenda toate actiunile.

Pronuntarea sentintei in procesul lui Liviu Dragnea se amana pana pe 20 mai. Scandalul a continuat si la iesirea de la audieri a liderului PSD

Update:Instanta a hotarat sa amane pronuntarea pana pe 20 mai, atunci cnd CCR anunta decizia la contestatia pe completul de trei judecatori Update: Instanta s-a retras pentru deliberare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )