Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ion Cristoiu, despre testarea populatiei Capitalei pentru coronavirus: Categoria tinta trebuie sa fie a celor care au afectiuni

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, despre testarea populatiei Capitalei pentru coronavirus: Categoria tinta trebuie sa fie a celor care au afectiuni

Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca ideea de testare a populatiei Bucurestiului, anuntata de primarul general, Gabriela Firea, este o solutie foarte buna pentru limitarea raspandirii coronavirusului. continuă pe Antena3

Trebuie dublat personalul din laboratoare - medic despre testarea tuturor bucurestenilor

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals spune ca pentru testarea populatiei din Bucuresti trebuie dublat personalul din laboratoare si ca numarul de testari zilnice ar putea ajunge in urmatoarea saptamana la 3. 000, relateaza Mediafax.

Nelu Tataru, despre suspendarea managerului Spitalului Universitar: Nu erau initiate protocoalele pentru coronavirus in spital

Managerul Spitalului Universitar a fost suspendat pentru ca nu fusesera respectati indicatorii din contractul de management, inclusiv cei referitori la protocoalele pentru coronavirus, spune Nelu Tataru, secretar de stat din Ministerul Sanatatii. El a.

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus la care a fost supus premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie comunicat marti, 24 martie, intre orele 10.

Ludovic Orban, izolat din 13 martie la Vila Lac, va face luni al doilea test pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - va face luni dimineata al doilea test pentru coronavirus, iar in cazul in care rezultatul va fi negativ va incheia perioada de izolare de 14 zile, a anuntat, duminica, Guvernul.

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Spania: Vicepremierul Carmen Calvo a fost testat din nou pentru coronavirus. Rezultatele sunt pozitive

VicepremierulspaniolCarmen Calvoa fost testat pentru coronavirus, pentru adouaoara miercuri,iar rezulatatelesuntpozitive. Secretariatul de stat a precizatca starea vicepresedintelui este.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit Digi 24. Acesta ar trebui transferat intr-un spital care poate trata astfel de pacienti,.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )