Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ion Cristoiu: Din ciclul ce nu face omul cind are un Dosar. Azi: Liviu Dragnea inalta ode SRI. Urmeaza DNA!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Din ciclul ce nu face omul cind are un Dosar. Azi: Liviu Dragnea inalta ode SRI. Urmeaza DNA!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti de pe blogul sau despre conferinta de presa tinuta de Liviu Dragnea pe tema violentelor de la protestele impotriva OUG de. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre cum a ajuns Iohannis sa prezideze o sedinta de Guvern: Grindeanu l-a sunat pe Dragnea in America, dar acesta dormea!

Ion Cristoiu povesteste, intr-o postare pe blogul sau, cum a ajuns Klaus Iohannis sa prezideze o sedinta a Guvernului Grindeanu, din cauza faptului ca liderul PSD, Liviu Dragnea, se afla in America.

Ion Cristoiu: Artizanul victoriei zdrobitoare a PSD in alegeri Liviu Dragnea e si artizanul dezastrului PSD dupa alegeri

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul sau despre protestele recente impotriva ordonantei de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale si despre felul.

Ion Cristoiu: Victor Ciorbea s-a executat! S-a gasit solutia pentru incetarea Razboiului politic civil?

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de Sambata despre Victor Ciorbea, care a anuntat in presa decizia de a ridica la CCR exceptia de neconsitutionalitate pentru Ordonanta de Urgenta.

Discursul lui Iohannis din Parlament face inconjurul lumii. Ce spun agentii prestigioase precum Euronews, Reuters, Associated Press, Deutsche Welle...

Protestele si criza din Romania continua sa faca inconjurul planetei. Unele dintre cele mai cunoscute institutii de presa de pe mapamond au relatat marti despre discursul sustinut in Parlament de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )