Libnet.ro
UNICEF

13:46

Ion Cristoiu: Jocul lui Victor Ponta este ca el sa fie sacrificat, dar sa nu fie sacrificata coalitia (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu: Jocul lui Victor Ponta este ca el sa fie sacrificat, dar sa nu fie sacrificata coalitia (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat, marti, pentru B1 TV, dupa ce Camera Deputatilor a hotarat neinceperea urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta, ca parlamentarii au procedat asa pentru ca Iohannis sa nu-l poata. continuă pe B1

Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa ce liderul PPE a cerut o discutie pe acest subiect

Liderul Grupului PPE, Manfred Weber, la propunerea Delegatiei Romaniei, a cerut, luni, ca situatia premierului Victor Ponta sa fie discutata in Parlamentul European, presedintele PE, Martin Schulz, propunand ca.

Au inceput consultarile la Cotroceni. Premierul Victor Ponta este prezent

Klaus Iohannis l-a primit pe premierul Victor Ponta, la ora 18. 00, alaturi de reprezentantii PSD, UNPR si PC. La ora 18. 30 sunt programati la consultari liberalii si restul Opozitiei. Victor Ponta si.

Cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a premierului, respinsa in urma votului din Camera Deputatilor. Victor Ponta: Este un rezultat normal (VIDEO)

Camera Deputatilor a respins marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta pentru conflict de interese, informeaza B1 TV. in acest sens au fost exprimate 231 pentru respingere.

Victor Ponta: Este clar ca acuzarea mea are ca scop schimbarea Guvernului si a majoritatii

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca nu are nicio intentie de a se lupta cu justitia, dar a precizat ca se considera nevinovat si ca acuzarea sa are.

Zgonea confirma solidaritatea din PSD: Victor Ponta este prietenul meu. Suntem pregatiti pentru orice

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, sambata, ca Victor Ponta este prietenul si partenerul sau de proiect si il sustine pe el si pe ceilalti colegi care trec printr-o situatie dificila, adaugand ca exista solidaritate in PSD.

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura.

Victor Ponta a cerut sa fie audiat astazi in comisie. Votul in plen ar putea avea loc marti

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la iesirea din sedinta Comisiei juridice, ca a solicitat comisiei sa fie audiat la ora 16:00, iar votul in plen asupra cererii de inceperea urmaririi sale penale sa fie marti, comisia aproband in unanimitate.

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Elena Udrea: Victor Ponta, prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace

Elena Udrea a declarat, luni, la iesirea din sediul ICCJ, unde este judecata in dosarul Gala Bute, referitor la dosarul penal deschis pe numele premierului, ca Victor Ponta este prea arogant si prea tafnos pentru a intelege.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )