Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO: Zi decisiva pentru Ponta. Camera Deputatilor a RESPINS cererea DNA de urmarire penala a premierului

Deputatii au respins, marti, in plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmaririi penale a premierului Victor Ponta, cu 231 pentru respingerea urmaririi penale si 120 impotriva.

VOT PREVIZIBIL. Camera Deputatilor a RESPINS cererea DNA de urmarire penala a lui Ponta

Deputatii au respins, marti, in plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmaririi penale a premierului Victor Ponta, cu 231 pentru respingerea urmaririi penale si 120 impotriva.

Proteste la Cluj dupa ce Camera Deputatilor a respins inceperea procedurii de urmarire penala in cazul lui Victor Ponta

Refuzul premierului Victor Ponta de a demisiona de la conducerea Guvernului a produs un val de proteste la Cluj. Mai multi oameni au protestat impotriva primului-ministru, cerandu-i demisia, informeaza B1 TV. Pentru.

Victor Ponta nu poate fi urmarit penal. Deputatii au respins cererea DNA. Ce a scris premierul pe Facebook

UPDATE:Victor Ponta a publicat un mesaj pe Facebook in legatura cu votul pe care deputatii l-au dat astazi. Rezultatul votului din Camera Deputatilor este unul normal. Parlamentul si Guvernul au obligatia de a.

Solicitarea DNA de avizare a urmaririi penale a lui Victor Ponta, respinsa in Camera Deputatilor

Solicitarea DNA, de avizare a urmaririi penale a premierului Victor Ponta si pentru conflict de interese, a fost respinsa, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Votul a fost de 231 pentru respingerea urmaririi penale a DNA si 120.

Zi decisiva pentru Ponta. Camera Deputatilor voteaza cererea de urmarire penala a premierului

Camera Deputatilor dezbate si voteaza marti solicitarea procurorului general referitoare la inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta, intr-un dosar in care este cercetat pentru conflict de interese, infractiune pe care ar fi savarsit-o in timp ce era prim ministru.

Zi de foc pentru premierul Romaniei. Deputatii decid daca DNA il poate ancheta pe Victor Ponta

Soarta premierului Victor Ponta ajunge astazi in Camera Deputatilor. Deputatii vor decide daca incuviinteaza cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele premierului pentru conflict de interese. Aseara,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )