Libnet.ro
UNICEF

01:05

Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa ce liderul PPE a cerut o discutie pe acest subiect

Antena3 Antena3,
Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa ce liderul PPE a cerut o discutie pe acest subiect

Liderul Grupului PPE, Manfred Weber, la propunerea Delegatiei Romaniei, a cerut, luni, ca situatia premierului Victor Ponta sa fie discutata in Parlamentul European, presedintele PE, Martin Schulz, propunand ca. continuă pe Antena3

Comisia Europeana, despre situatia lui Victor Ponta: Nu comentam cazuri specifice din niciunul dintre statele membre, incluzand Romania

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, vineri, ca situatia premierului Victor Ponta este un subiect care tine de politica interna a Romaniei, iar CE nu va exprima o pozitie fiind vo.

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European, la cererea dreptei europene

Presedintele Grupului PPE, Manfred Weber, a cerut luni ca situatia premierului Victor Ponta, fata de care s-a cerut inceperea urmaririi penale, sa fie discutata in Parlamentul European, potrivit unui comunicat al conservatorilor europeni.

Victor Ponta, la DNA: Sunt suspect in cazul domnului Sova si sunt in conflict de interese pentru ca l-am propus pe Sova ministru (VIDEO)

30 La iesirea de la DNA, premierul Victor Ponta a declarat ca i s-a comunicat ca are calitatea de suspect in dosarul lui Dan Sova si ca se afla in conflict de interse pentru ca l-a propus pe.

Victor Ponta dezminte pe Facebook acuzele aduse de procurorii DNA

Victor Ponta este considerat suspect de catre procurorii DNA in dosarul lui Dan Sova, pentru activitatea de avocat din perioada 2007-2008 si pentru faptul ca este in conflict de interese deoarece l-a propus ministru pe acesta. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta a cerut sa fie audiat astazi in comisie. Votul in plen ar putea avea loc marti

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la iesirea din sedinta Comisiei juridice, ca a solicitat comisiei sa fie audiat la ora 16:00, iar votul in plen asupra cererii de inceperea urmaririi sale penale sa fie marti, comisia aproband in unanimitate.

Cum a inceput lupta personala a premierului Victor Ponta cu justitia

Premierul Victor Ponta a inceput rafuiala cu procurorii si judecatorii, fara sa mai mimeze macar ca respecta independenta justitie, incepand cu luna aprilie, data la care presa scrie ca procurorii se apropiau deja de seful guvernului dupa perchezitia informatica realizata in dosarul Sova. La declaratiile premierului se adauga si actiuni in parlament, unde s-a inregistrat un val de propuneri de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In prezent, nu mai putin de 20 de proiecte asteapta sa fie discutate in Camera Deputatilor, la Comisia Juridica. Azi, premierul a dat unda verde, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, pentru schimbarea legilor penale.

Radu Banciu, despre urmarirea penala a premierului: Victor Ponta nu ar trebui sa traga ponoasele intrucat el a executat o cariera politica ca la carte. Asta a fost misiunea lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul premierului Victor Ponta - e o premiera in executivul romanesc ca un premier in exercitiu sa fie urmarit penal, e o situatie care nu mai.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect in dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

Geoana: Demisia Singurul gest de minima onorabilitate pe care Victor Ponta ar trebui sa il faca

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), a declarat astazi, la Galati, unde a participat la lansarea activitatii filialei locale a partidului sau, ca premierul Victor Ponta ar fi trebuit sa ia decizia de a demisiona din toate functiile pe care le detine inca de pe scarile DNA si sa nu mai astepte ca demisia sa ii fie ceruta de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )