Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ion Cristoiu: Jurnalul Elenei Udrea ne dezvaluie de ce a fost inhatat Horia Georgescu, Seful ANI, de Binomul SRI-DNA

B1 B1,
Ion Cristoiu: Jurnalul Elenei Udrea ne dezvaluie de ce a fost inhatat Horia Georgescu, Seful ANI, de Binomul SRI-DNA

Ion Cristoiu dezvaluie, intr-un editorial postat pe blogul personal, care ar putea fi motivul din spatele retinerii de catre procurorii DNA a sefului ANI, Horia Georgescu. Potrivit jurnalistului, ce s-ar putea ascund. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Ponta e angajat intr-o crancena lupta pentru supravietuire. Premierul, luat cu asalt de baronii PSD si binomul SRI-DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat sa ia parte la discutiile cu premierul Victor Ponta, in emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, pe B1 TV, astazi, ora 21:30. Cristoiu sustine ca va fi un.

Cum merg afacerile Elenei Udrea, de cand fostul ministru e in arest

Firma Elenei Udrea, care administra terenurile de la Nana, a fost in ultimii ani loc de pelerinaj pentru oamenii lui Traian Basescu. Gheorghe Stefan, Adrian Radulescu si Cristi Borcea sunt doar cativa dintre.

DNA a clasat denuntul Elenei Udrea impotriva lui Coldea

Procurorii Sectiei de Combatere a Infractiunilor Conexe a Infractiunilor de Coruptie au dispus clasarea denuntului facut de Elena Udrea impotriva directorului adjunct al SRI Florian Coldea, potrivit datelor care ne-au fost furnizate de biroul de presa al DNA.

Ion Cristoiu: Kovesi - Lulutza i-a dat lui Iohannis-Imperatorul cu poseta peste gura. ii terfeleste numele in dosarul de coruptie al lui Vanghelie

Primarul sectorului 5 este acuzat de luare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu. Edilul a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus.

Dosarul Gala Bute. Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udreape vremea cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, s-a prezentat, luni la sediul Directie Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute in care se afla in arest la domiciliu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2947 seconds )