Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis prefera interviurile luate de straini, pentru ca acestea il scutesc de intrebari incomode

B1 B1,
Ion Cristoiu: Klaus Iohannis prefera interviurile luate de straini, pentru ca acestea il scutesc de intrebari incomode

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu televiziunii publice din Germania, din care au aparut fragmente si in presa romaneasca. Despre acest interviu, jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca Iohannis a. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre interviul lui Iohannis: intrebarile erau de o slugarnicie rar intalnita

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Romania, acum de la B1 TV despre secventa de 18 secunde a interviului pe care presedintele Klaus Iohannis l-a dat unei televiziuni germane si spune ca i s-a.

Ion Cristoiu: Trecand peste relatia Stapin-Grajdar dintre Presedinte si Directorul SRI, ordinul Presedintelui dat SRI de a verifica niste afirmatii ale premierului impotriva sa este anticonstitutional

Ion Cristoiu analizeaza intr-un articol pe blogul personal reactia presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce premierul Victor Ponta si-a exprimat impresia ca presedintele a retrimis legea Codului Silvic in.

Ion Cristoiu, despre cazul lui Liviu Dragnea: Vorbim de o exploatare electorala in acest moment (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, la postul B1 TV, despre situatia lui Liviu Dragnea si despre faptul ca social democratii nu au luat o decizie luni, jurnalistul spunand ca este vorba despre o exploatare.

Ion Cristoiu: M-a amarat nitel uitarea voita a lui Adrian Sarbu la serbarea de la Gandul, dar mi-a trecut cand am vazut ca Tatulici i-a recunoscut rolul in istoria presei

Intr-un articol pe blogul personal, Ion Cristoiu se declara amarat ca jurnalistii de la Gandul au sarbatorit implinirea a zece ani de la aparitia ziarului fara a scrie despre Adrian Sarbu, cel datorita.

Ion Cristoiu: Autosuficienta PSD-ului s-a platit scump si in 2004 si in 2014. Se va plati scump si-n 2016?

Ion Cristoiu publica pe blogul personal un fragment din stenograma unei intalniri din 30 mai 2003, la care au participat Adrian Nastase si lideri de opinie din presa romaneasca a acelor vremuri. intrunirea a.

Ion Cristoiu: Condamnarea lui Dragnea cu suspendare, o Frectie. Dosarul DNA a fost subtire, iar iCCJ este cea mai politizata institutie

Ion Cristoiu a comentat pe blogul personal condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumului. Jurnalistul are convingerea ca fraudarea Referendumului a existat, dar ca.

Klaus Iohannis: Nu am informatii despre inchisori CIA. Iliescu a avut o exprimare neclara, se referea la un birou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la ARD, ca nu detine informatii privind existenta unor inchisori ilegale ale CIA in Romania, precizand ca Ion Iliescu a avut o exprimare neclara si ca acesta se referea la faptul ca si-a dat acordul pentru un birou al CIA, care exista si in prezent, scrie Mediafax.

Robert Turcescu: Doar 18 secunde din interviul cu Klaus Iohannis au fost difuzate de televiziunea publica germana ARD. Interviul integral, doar pe internet. / Iohannis: Departamentul de Comunicare Publica o sa va lamureasca integral

Televiziunea publica germana ARD a difuzat duminica, 17 mai, o secventa de 18 secunde din interviul de 36 de minute realizat de Susanne Glass cu presedintele Romaniei, in cadrul unui material de aproape sase minute despre coruptia din Romania. Interviul integral, care are durata de 36 de minute, poate fi vazut doar pe internet, semnaleaza Robert Turcescu pe site-ul sau. Departamentul de Comunicare publica al Administratiei Prezidentiale anuntase, duminica, printr-un sms catre jurnalistii acreditati, ca Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Televiziunea Publica Germana ARD care va fi difuzat duminica 17 mai a. c. , in intervalul 12-12.

Klaus Iohannis: Prima Doamna exista, e sotia mea, Carmen. Dar nu cred ca trebuie institutionalizata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Prima Doamna nu trebuie institutionalizata. Intrebat de un ziarist in conferinta de presa daca a luat o decizie in privinta institutiei Primei Doamne, Iohannis a spus zambind ca prima doamna exista, e sotia mea, Carmen, dar a adaugat ca nu cred ca trebuie instituionalizata.

UPDATE Klaus Iohannis: Nu voi promulga proiectul de lege care taie din puterile ANI, o voi ataca la Curtea Constitutionala. Presedintia a trimis catre CCR o sesizare de neconstitutionalitate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va promulga un proiect legislativ aprobat deja de Parlament pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice Legea 51/2006). Iohannis a anuntat ca va ataca proiectul la Curtea Constitutionala, dupa ce Traian Basescu il trimisese Parlamentului spre reexaminare in mandatul sau de presedinte. UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis CCR o sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. Presedintia invoca drept motive faptul ca incalca normele constitutionale referitoare la domeniul rezervat legii organice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )