Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu, despre cazul lui Liviu Dragnea: Vorbim de o exploatare electorala in acest moment (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre cazul lui Liviu Dragnea: Vorbim de o exploatare electorala in acest moment (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, la postul B1 TV, despre situatia lui Liviu Dragnea si despre faptul ca social democratii nu au luat o decizie luni, jurnalistul spunand ca este vorba despre o exploatare. continuă pe B1

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

Sentinta in cazul dosarului Referendumul, cu precadere in cazul lui Liviu Dragnea, este surprinzatoare, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Badalau. Este surprinzatoare. Noi eram.

Daniel Fenechiu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Ma surprinde aceasta hotarare care nu face lumina (VIDEO)

Liderul PND, avocatul Daniel Fenechiu, se declara surprins de decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, precizand ca lucrurile sunt mult mai grave fata de pedeapsa pe care acesta a primit-o. De regula,.

PSD nu a ajuns la nicio concluzie in cazul lui Liviu Dragnea: O decizie ar putea fi luata miercuri (VIDEO)

Social democratii nu au ajuns la nicio concluzie in cazul lui Liviu Dragnea, in cadrul sedintei de luni de la sediu PSD, informeaza B1 TV. Miercuri va avea loc o alta analiza care va decide situatia in cazul.

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu.

Radu Banciu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Prin explicatiile pe care le ofera, Dragnea demonstreaza ca nu a inteles nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Prin demisiile pe care le-a.

Lazaroiu, despre conspiratiile lui Liviu Dragnea: La fel ca la prezidentiale, cred ca si acum le spune colegilor ca de la americani i se trage condamnarea

Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, a publicat un mesaj pe Facebook in care aminteste despre declaratiile lui Liviu Dragnea din noiembrie 2014, atunci cand Ponta a pierdut zdrobitor alegerile.

Ion Cristoiu, despre interviul lui Iohannis: intrebarile erau de o slugarnicie rar intalnita

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Romania, acum de la B1 TV despre secventa de 18 secunde a interviului pe care presedintele Klaus Iohannis l-a dat unei televiziuni germane si spune ca i s-a.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Laura Codruta Kovesi a vorbit despre pedeapsa lui Liviu Dragnea

Procurorul sef al DNA spune ca faptele pentru care Liviu Dragnea a fost condamnat sunt clare. Kovesi a declarat ca nu comenteaza decizia instantei pentru ca nu este una definitiva. De asemenea, nu a vrut sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )