Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ion Cristoiu: in scandalul dezinfectantilor, faptele exacte de pana acum au fost acoperite deja de cufureala delirului mediatic

B1 B1,
Ion Cristoiu: in scandalul dezinfectantilor, faptele exacte de pana acum au fost acoperite deja de cufureala delirului mediatic

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre controversatul caz al dezinfectantilor diluati si a mortii patronului Hexi Pharma Dan Condrea. Dupa ce. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Cum cauta statul mafiot sa blocheze aflarea adevarului in cazul mortii lui Dan Condrea

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre mafia institutiilor in scandalul de coruptia al dezinfectantilor diluati distribuiti in spitale de.

Ion Cristoiu, despre refuzul DNA de a ancheta cea mai mare afacere de coruptie din istoria Romaniei: Kovesi era ocupata sa-i gaseasca lui Calin Popescu Tariceanu o pricina

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre refuzul DNA de a lua o masura in cazul dezinfectantilor Hexi Pharma, unul dintre cele mai mari scandaluri.

Ion Cristoiu, despre declaratiile fostei sotii a lui Dan Condrea: Nu iau nimic in serios la povestile astea ca stia ea ca era agent SIE. Hai sa fim seriosi, cand esti ofiter sub acoperire, nu stii aproape nici tu (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, marturia fostei sotii a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Cristoiu sustine ca este vorba despre o manipulare.

Ion Cristoiu: De ce tac Autoritatile in cazul mortii sau asa zisei morti a lui Dan Condrea? Pentru ca sunt Autoritatile Statului Mafiot!

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de joi de pe blogul personal despre cazul mortii lui Dan Condrea, dar si despre faptul ca patronul de la Hexi Pharma a fost.

Ion Cristoiu, despre cazul Condrea: Orice sondaj de opinie ar arata ca, cu exceptia a doi-trei tembeli, nimeni din Romania nu crede in varianta accidentului (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul Dan Condrea asistam la cea mai mare criza de incredere in statul.

Traian Basescu audiat, ca martor, la Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar vizand retrocedari de terenuri: Nu am pierdut niciun proces de restituire pana acum, nu o sa il pierd nici pe acesta (VIDEO)

40 La iesirea de la Tribunalul Bucuresti, fostul presedinte a declarat ca nu a pierdut niciun proces de restituire pana acum si nu o va face nici de data aceasta. S-a declinat competenta.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2419 seconds )