Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ion Cristoiu, despre cazul Condrea: Orice sondaj de opinie ar arata ca, cu exceptia a doi-trei tembeli, nimeni din Romania nu crede in varianta accidentului (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre cazul Condrea: Orice sondaj de opinie ar arata ca, cu exceptia a doi-trei tembeli, nimeni din Romania nu crede in varianta accidentului (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul Dan Condrea asistam la cea mai mare criza de incredere in statul. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre pronuntarea sentintei in cazul lui Dragnea: N-o fi el Valeriu Zgonea Einstein in materie de inteligenta. Dar o inteligenta de viclean ii puteam atribui cata vreme a ajuns presedintele Camerei Deputatilor

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul personal despre prezenta lui Liviu Dragnea in emisiunea lui Silviu Manastire de pe B1 TV, in data de 17 mai.

Ion Cristoiu, despre refuzul DNA de a ancheta cea mai mare afacere de coruptie din istoria Romaniei: Kovesi era ocupata sa-i gaseasca lui Calin Popescu Tariceanu o pricina

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre refuzul DNA de a lua o masura in cazul dezinfectantilor Hexi Pharma, unul dintre cele mai mari scandaluri.

Ion Cristoiu, despre moartea patronului Hexi Pharma: Este o lovitura uriasa incasata de imaginea statului in ochii romanului simplu

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre conditiile suspecte in care a murit patronul Hexi Pharma. Prima reactie a lui Ion Cristoiu dupa ce a afla.

Liviu Dragnea, despre cazul Condrea: Ar trebui sa nu ne dam cu parerea toti despre acest accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni singurele care pot stabili cauzele reale ale accidentului in care ar fi fost implicat Dan Condrea sunt institutiile abilitate si ca oamenii nu ar trebui sa.

Sebastian Ghita despre cazul Condrea: Era caz de siguranta nationala

Cazul accidentului in care a murit patonul Hexi Pharma este dezbatut in Parlament. Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la intrarea la Comieie, ca oamenii nu mor din senin si ca era vorba despre un caz de siguranta nationala. Nu .

Sebastian Ghita, despre cazul Condrea: Eu nu pot sa cred ca la o luna dupa ce noi discutam cazul, acesta nu a ajuns unul de siguranta nationala (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita, membru in comisia de control a SRI, a declarat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV ca va merge la sedinta Comisiei si intregul caz in care.

Ion Cristoiu: Cum cauta statul mafiot sa blocheze aflarea adevarului in cazul mortii lui Dan Condrea

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre mafia institutiilor in scandalul de coruptia al dezinfectantilor diluati distribuiti in spitale de.

Fostul procuror Alexandru Lele, despre cazul Dan Condrea: Exista varianta determinarii sinuciderii. Raspunsul la toate intrebarile va fi gasit in intalnirile si convorbirile pe care Condrea le-a avut de cand a izbucnit scandalul (VIDEO)

Fostul procuror Alexandru Lele sustine ca in cazul Dan Condrea ar trebui luata in calcul si varianta determinarii sinuciderii. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Lele a.

Cazul Condrea. Traian Basescu, declaratii terifiante despre servicii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la Suceava, despre moartea lui Dan Condrea, ca exclude implicarea vreunui serviciu romanesc, in conditiile in care acestea te pot.

Parapsihologul Lidia Fecioru, despre inducerea sinuciderii in cazul Condrea

Ipoteza sinuciderii inca planeaza asupra fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, iar parapsihologii spun ca astfel de gesturi pot fi chiar induse oamenilor. Ideea sinuciderii se poate induce si se.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )