Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ion Iliescu intervine in scandalul din fruntea PSD: Ce autoritate are Zgonea in Partid? Liviu Dragnea a fost condamnat pe nedrept

B1 B1,
Ion Iliescu intervine in scandalul din fruntea PSD: Ce autoritate are Zgonea in Partid? Liviu Dragnea a fost condamnat pe nedrept

IIon Iliescu intervine in scandalul din fruntea PSD, dintre Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea. Presedintele de onoare al social-democratilor nu a vrut sa lase apele sa se linisteasca in partid, si a. continuă pe B1

Ion Iliescu ii ia partea sefului PSD, in schimbul de replici dintre Dragnea si Zgonea

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consdera ca Liviu Dragnea trebuie sa ramana in partid, chiar daca a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

Geoana: E o problema de timp pana pleaca Dragnea din fruntea PSD

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat sambata la Craiova ca situatia presedintelui PSD Liviu Dragnea, dupa decizia definitiva de condamnare data vineri de instanta, este imposibila azi, in plan intern si in plan international, afirmand ca este o problema de timp pana cand Dragnea va pleca de la conducerea PSD.

Dragnea: Putin probabil sa mai raman in fruntea PSD dupa alegerile locale

Conducerea Partidului Social Democrat PSD) este in mare scandal, dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a fost condamnat definitiv la doi ani cu suspendare in dosarul Referendumului, ceea ce a declansat o disputa in partid ca urmare a declaratiilor lui Valeriu Zgonea, presedintele executiv al partidului, singurul care a sugerat ca Dragnea trebuie sa se retraga din fruntea PSD.

Ion Iliescu sare in apararea lui Dragnea: Ce autoritate are Zgonea in partid? A fost necolegial sa-i ceara demisia. Care fraude? Dragnea a chemat lumea la vot

Presedintele de onoare al PSD ii ia apararea lui Liviu Dragnea in scandalul declansat de Valeriu Zgonea, aratand ca seful PSD a fost condamnat pe nedrept in dosarul Referendumul. Fostul presedinte spune ca Dragnea ar trebui sa ramana in fruntea PSD in ciuda condamnarii primite.

Cu Zgonea schimbat din fruntea Camerei Deputatilor, PSD nu isi rezolva problema, ci si-o accentueaza

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a declarat astazi ca PSD nu isi rezolva problema daca Valeriu Zgonea va fi exclus din partid sau va fi schimbat din fruntea Camerei Deputatilor, informeaza surse din media.

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Cu mainile cuRache, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut.

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la Sinteza zilei, de la 21.30

Fostul premier Victor Ponta vine la Sinteza zilei, luni seara, unde va acorda primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului.

Sinteza zilei: Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut.

Liviu Dragnea: Putin probabil sa raman in fruntea PSD dupa alegerile locale

Liviu Dragnea ar putea renunta la sefia PSD. Acesta a declarat, luni, ca este putin probabil ca dupa algerile locale din data de 5 iunie sa mai ocupe functia de presedinte a Partidului Social.

Liviu Dragnea ramane in fruntea PSD, dupa condamnarea in dosarul Referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finele saptamanii trecute, ca, in urma discutiilor cu colegii sai de partid, a decis sa ramana presedintele PSD, dupa ce, vineri, a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) la doi ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de patru ani, in dosarul Referendumul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )