Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sinteza zilei: Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut. continuă pe Antena3

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la Sinteza zilei, de la 21.30

Fostul premier Victor Ponta vine la Sinteza zilei, luni seara, unde va acorda primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului.

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Cu mainile cuRache, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut.

Cezar Preda: Victor Ponta va fi chemat in Comisia SRI dupa afirmatiile despre acoperitii din guvern

Deputatul PNL Cezar Preda a anuntat, luni, ca fostul premier Victor Ponta va fi audiatin Comisia de control a SRI din Parlament, dupa afirmatiile sale cu privire la prezenta in guvernul sau a.

Victor Ponta recunoaste ca a fost ironic atunci cand a afirmat ca Lucian Isar este ofiter acoperit: Faptul ca imi bat joc de GorghiuIsar are ca scuza doar ca asta merita ei! (VIDEO)

40 Victor Ponta revine cu precizari, dupa ce a afirmat ca Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, este ofiter acoperit. Fostul premier scrie pe Facebook ca totul a fost o ironie si ca are aceasta atitudine.

Ana Maria Nedelcu, dezvaluiri explozive la Sinteza zilei: Am cumparat singura casa, moment in care toate declaratiile lui s-au desirat

Ana Maria Nedelcu, romanca acuzata ca si-a rapit fiul din Canada, a povestit, intr-un interviu la Sinteza zilei, cum a inceput cosmarul care ii ameninta acum copilul si care ar putea sa.

Romanca acuzata ca si-a rapit fiul din Canada, dezvaluiri explozive la Sinteza zilei. La ce ritualuri socante ar putea fi expus copilul

Ana Maria Nedelcu, romanca acuzata ca si-a rapit fiul din Canada, a povestit, intr-un interviu la Sinteza zilei, cum a inceput cosmarul care ii ameninta acum copilul si care ar putea sa.

Victor Ponta, atac la Guvernul Ciolos: 2017 poate deveni un dezastru economic comparabil cu anul 2010 (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarma dupa ce ANAF a anuntat suma pe care a colectat-o in primul trimestru al acestui an. Ponta a scris pe contul sau de Facebook cum anul urmator poate deveni.

Omul e de domeniul patologicului: Alina Gorghiu reactioneaza dupa ce Victor Ponta a spus ca sotul acesteia este ofiter acoperit

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dur dupa ce fostul premier Victor Ponta a afirmat ca sotul acesteia, Lucian Isar, este ofiter acoperit. Omul e de domeniul patologicului si sunt convinsa.

Sebastian Ghita, despre afirmatiile lui Victor Ponta privind ofiterii acoperiti: Ceea ce a spus un fost prim-ministru e de o gravitate maxima. Trebuie sa vina Ponta in fata Comisiei SRI si sa ne explice ce a vrut sa zica (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control a activitatii SRI, sustine ca fostul premier Victor Ponta ar trebui sa dea explicatii in fata Comisiei, dupa afirmatiile facute in.

Victor Ponta, in scandalul acoperitilor din PSD: Nu Valeriu Zgonea este cel la care ma refer. E un vicepresedinte, fost ministru

Dupa ce a aruncat in aer conducerea PSD cu declaratiile sale, Victor Ponta a revenit cu precizari. Fostul premier a anuntat ca nu se refera la Valeriu Zgonea cand vorbeste de acoperitii din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )