Libnet.ro
UNICEF

19:45

Irak: Cel putin 20 de persoane au fost ucise intr-o explozie produsa la o moschee sunita

B1 B1,
Irak: Cel putin 20 de persoane au fost ucise intr-o explozie produsa la o moschee sunita

Cel putin 20 de persoane au fost ucise, vineri, la ora de rugaciune in urma unei explozii la o moschee sunita din zona Bakouba, la nord-est de Bagdad, informeaza Le Soir. Surse medicale si din securitate au. continuă pe B1

Egipt: Noi VIOLENTE la Cairo. Cel putin 22 de persoane au fost ranite.

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in violentele nocturne care au avut loc intre manifestantii favorabili presedintelui egiptean demis Mohamed Morsi si fortele de ordine de la Cairo, informeaza Mediafax. Nouasprezece persoane au fost ranite in ciocnirile care au avut loc in centrul capitalei egiptene, intr-un sector numit Ramses, situat in apropiere de unul dintre principalele poduri peste Nil si de Piata Tahrir, si alte trei in cartierul Gizah, in sud-vestul orasului, a anuntat Mohammed .

Cairo: Cel putin 401 persoane au fost arestate in urma violentelor nocturne

In urma violentelor care au avut loc in cursul noptii in Cairo, cel putin 401 persoane au fost arestate, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate, citata de AFP. Arestarea celor 401.

Yahoo! scoate la licitatie conturile inactive de cel putin un an de zile

Yahoo anunta o noua strategie privind conturile care nu au mai fost folosite de cel putin un an de zile. Dupa ce a anuntat ca va inchide toate aceste conturi, compania s-a gandit ca ar fi mai bine sa le.

Turcia: Cel putin cinci morti si 12 raniti intr-o alunecare de teren provocata de ploi puternice

Intr-o alunecare de teren provocata de ploi puternice, cel putin cinci persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite, vineri, in Turcia, relateaza AFP. in urma prabusirii casei in care locuiau, la Gocek,.

Egipt: Cel putin 22 de persoane au fost ranite in timpul violentelor nocturne de la Cairo (VIDEO)

In violentele nocturne care au avut loc in cairo intre manifestantii favorabili presedintelui demis Mohamed Morsi si fortele de ordine, cel putin 22 de persoane au fost ranite, potrivit serviciiloer de salvare,.

Ancheta in cazul GSK. China investigheaza cel putin 4 multinationale farmaceutice.

China investigheaza cel putin patru companii farmaceutice multinationale, extinzand ancheta in cazul GlaxoSmithKline GSK), potrivit unui avocat din Hong Kong a carui firma acorda consultanta companiilor in privinta combaterii coruptiei transfrontaliere, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Investigatia arata atentia sporita acordata de autoritatile chineze anchetelor referitoare la coruptia din industria farmaceutica, China, cea mai populata tara a lumii, fiind confruntata cu cresterea .

VIDEO Omar Hayssam a fost adus in Romania. Implicat in rapirea ziaristilor romani in Irak, el este condamnat la 20 de ani inchisoare

Administratia Prezidentiala a anuntat vineri dimineata, in jurul orei 7. 30, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania si predat Politiei pentru a fi incarcerat. Omar Hayssam, care se adapostea in Siria, este condamnat la 20 de ani inchisoare pentru terorism, el fiind considerat de justitia romana responsabil pentru rapirea ziaristilor romani in Irak. In comunicatul oficial nu se mentioneaza nimic despre o eventuala extradare, ci scrie ca Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman . este rezultatul unor activitati complexe desfasurate timp indelungat de institutiile de siguranta nationala ale statului roman. Hayssam a aparut in mai multe momente alaturi de vechii lideri PSD, printre care si Ion Iliescu vezi aici si aici). Ora 10:18: IGPR: Omar Hayssam a fost dus intr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane pe baza celor trei mandate de executare a pedepselor cu inchisoare emise pe numele lui, pentru terorism, bancruta frauduloasa si inselaciune. Ora 8. 50: Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat pentru site-ul pesurse. ro ca Hayssam este in arestul Politiei Capitalei unde i se fac tot felul de analize medicale. In scurt timp se va lua o decizie unde va fi transferat. Articol in curs de actualizare.

UPDATE Sapte MORTI si 261 de raniti, in VIOLENTELE nocturne de la Cairo. ...

Cel putin 401 persoane au fost arestate in urma violentelor care au avut loc in cursul noptii la Cairo in cadrul manifestatiilor sustinatorilor presedintelui demis Mohamed Morsi, a anuntat marti o sursa din cadrul serviciilor de securitate, informeaza Mediafax. Arestarea a 401 participanti la revolta se refera doar la sectorul Ramses, in centrul capitalei, unde doua persoane au murit in confruntarile din cursul noptii, a precizat aceasta sursa, citata de agentia oficiala Mena. Alte .

Sentinta in cazul fetitei care a murit la strandul din Iosia. Cinci persoane au fost condamnate

Doi ani au fost necesarti ca Judecatoria din Oradea sa se pronunte in cazul fetitei de cinci ani care a murit dupa ce a fost absorbita intr-o conducta de evacuare a apei, si asta pentru ca nu exista grilaj. Cate 2 ani de inchisoare cu suspendare pe durata unui termen de incercare de 4 ani au primit cinci persoane care se fac vinovate de producerea tragediei.

O scrisoare suspecta a fost descoperita intr-un colet adresat Bancii Centrale Europene

O scrisoare suspecta care continea un praf de culoare neagra a fost descoperita, miercuri, intr-un colet adresat Bancii Centrale Europene, a anuntat politia din Frankfurt. Desi nu a prezentat niciun.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )