Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irakul are un nou Guvern si incepe lupta impotriva Statului Islamic

România Liberă România Liberă,
Irakul are un nou Guvern si incepe lupta impotriva Statului Islamic

Guvernul conturat de Haidar al-Abadi a fost aprobat luni de Parlamentul irakian si urmeaza ca premierul sa desemneze doi ministri care sa coordoneze lupta impotriva teroristilor Statului Islamic, efort la care vor participa peste 40 de state. continuă pe România Liberă

Barack Obama va prezenta miercuri planul de actiune pentru lupta impotriva Statului Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat ca isi va prezenta miercuri planul de actiune pentru lupta impotriva Statului Islamic, afirmand ca nu prevede trimiterea de trupe americane pe teren si ca nu.

Irakul are un nou Guvern, iar coalitia internationala impotriva SI prinde contur

Guvernul lui Haidar al-Abadi a fost aprobat luni de parlamentul irakian, iar premierul a primit un termen pentru desemnarea a doi dintre ministrii care se vor afla in fruntea luptei impotriva gruparii Statului Islamic, impotriva careia peste 40 de tari.

SUA si Iran dezmint orice coordonare in lupta contra Statului Islamic

Statele Unite ale Americii si Iran dezmint orice proiect de cooperare in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), care controleaza mai multe zone din Irak si Siria, au declarat ieri diplomatiile celor doua tari, citate de AFP.

Lupta impotriva Ebola, prioritate de securitate nationala. Vom suferi consecinte pe termen lung

Trebuie sa luptam acum impotriva virusului Ebola sau vom suferi consecinte pe termen lung. Este avertismentul dat chiar de liderul de la Casa Alba. Barack Obama spune ca Washington-ul trebuie sa faca din lupta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )