Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iranul autorizeaza din nou accesul la mesageria Gmail.

România Liberă România Liberă,
Iranul autorizeaza din nou accesul la mesageria Gmail.

Autoritatile iraniene au permis din nou accesul la mesageria electronica Gmail, serviciu gratuit si relativ securizat al companiei Google, a anuntat luni agentia de presa Mehr, relateaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit lui Mohammad Reza Miri, un oficial al Ministerului Telecomunicatiilor, blocajul Gmail era involuntar, autoritatile avand in vedere numai sa consolideze restrictiile de acces la site-ul de Internet YouTube dupa difuzarea unor fragmente dintr-un film care denigra islamului si . continuă pe România Liberă

Iranul autorizeaza, dupa o saptamana, accesul populatiei la serviciul de mail al Google, Gmail

Oficialitatile din Iran au dat din nou liber la mesageria electronica Gmail, serviciu gratuit al companiei Google. Autoritatile iraniene au interzis accesul la Google si la Gmail in urma cu mai bine de o.

Gmail este din nou disponibil in Iran, dupa ce autoritatile au interzis accesul timp de o saptamana

Autoritatile iraniene au redeschis accesul la serviciul de mail furnizat de Google, dupa ce l-au blocat timp de o saptamana, a declarat un oficial guvernamental din Iran, citat de Reuters. Iran este tara cu unul.

Antena 3, din nou in topul audientelor

In luna septembrie, Antena 3 a urcat din nou pe podium, obtinand locul al treilea in topul televiziunilor generaliste si primul loc in topul posturilor de stiri, anunta Kantar Media. Pe parcursul intregii zile,.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si OPSPI pe tema PRIVATIZARII Oltchim, din nou SUSPENDATE.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) pe tema privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) sunt din nou suspendate, intrucat patronul OTV nu a prezentat dovada ca dispune de banii pentru cumpararea actiunilor, potrivit Mediafax. Negocierile dintre cele doua parti au fost intrerupte sambata si duminica, dar au fost reluate luni, la ora 9. La ora 11. 00 Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerului .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )