Libnet.ro
UNICEF

21:30

IRI: Moldovenii au cea mai mare incredere in Renato Usatii. Partidele proruse sunt in top

Adevărul Adevărul,
IRI: Moldovenii au cea mai mare incredere in Renato Usatii. Partidele proruse sunt in top

Persoanele in care au cea mai mare incredere cetatenii Republicii Moldova sunt Renato Usatii, Maia Sandu si Igor Dodon, arata un sondaj al Institutului Republican International IRI) realizat la comanda Magenta Consulting. continuă pe Adevărul

FOTO: Cum arata cea mai lenesa pisica din Japonia

Cea mai lenesa pisica din Japonia, Ura, are 17 ani si este vedeta pe Internet.

Sylvia, in lacrimi si cu aripi negre de inger in noul clip. Cea mai frumoasa piesa a artistei, lansata azi! VIDEO

Sylvia si-a surprins azi fanii cu un nou videoclip ce marcheaza o noua colaborare a sa cu DJ Rynno. Artista a inregistrat piesa El si ea, o compozitie superba care aseaza pe note muzicale o poveste de iubire cu final atipic.

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene, avertizeaza economistul Daniel Daianu, apreciind ca atat criza Zonei Euro, cat si criza refugiatilor/migrantilor au revelat slabiciuni ale Uniunii.

Autostrada Dacia, Sibiu-Pitesti, are cinci trasee posibile. Romanii sunt asteptati sa voteze varianta cea mai buna

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale - CNADNR - a publicat pe site-ul propriu cinci variante de traseu pentru autostrada Sibiu-Pitesti. Publicul, dar si autoritatile locale si organizatiile de mediu sunt invitate sa spuna, pana pe 11 decembrie, care este cea mai buna solutie pentru cea mai asteptata autostrada din Romania.

Perfect Tour renunta la targul de turism de la Romexpo si face cel mai mare targ online, cu vacante la jumatate de pret

Agentia de turism Perfect Tour renunta la traditionalul targ de turism de la Romexpo si organizeaza cel mai mare targ virtual, cu vacante la jumatate de pret si inconjurul lumii de la 6. 300 euro.

Cel mai mare magazin online de haine din Cehia ajunge si in Romania cu un model inedit

ZOOT, liderul pietei de e-commerce de moda din Cehia, se lanseaza astazi in Romania cu un model de business care isi propune sa schimbe perceptia cumparatorilor despre shoppingul online. ro aduce in fata publicului roman mai bine de 250 de branduri, dar si noutatea magazinelor de tip Try Buy, denumite Cabine de Fericire. Toate [] Cel mai mare magazin online de haine din Cehia ajunge si in Romania cu un model inedit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O tanara de 16 ani din Oradea a reusit sa mobilizeze mii de oradeni la cel mai mare protest de dupa Revolutie

La doar 16 ani, Kinga Hadi este tanara din Oradea care a reusit sa initieze cel mai mare mars ce a avut loc in Oradea, dupa Revolutie. Cu ajutorul unei retele de socializare a creat protestele din ultimele zile, iar in fata oradenilor adunati la Statuia Eroului Necunoscut din Parcul 1 Decembrie a fost un adevarat lider.

Cea mai mare banca italiana concediaza 12.000 de oameni

UniCredit, cea mai mare banca italiana dupa active, intentioneaza sa desfiinteze pana la 12. 000 de locuri de munca si sa propuna vanzari de active, inclusiv divizia austriaca de retail, in conditiile.

Tanarul care nu a mai pus gura pe apa de aproape patru ani: de ce considera ca a facut cea mai buna alegere din viata lui

Americanul Peter Filak are 26 de ani si sustine ca din luna mai a anului 2012 nu a mai pus in gura strop de apa. Tanarul, fost asistent, spune ca nu simte deloc lipsa apei sau a altor tipuri de lichide si ca decizia din urma cu aproape patru ani a fost cea mai buna din viata lui.

Sute de comercianti au iesit in strada, dupa ce ISU a inchis cel mai mare bazar din tara

Oamenii sunt nemultumiti de faptul ca bazarul a fost inchis si nu au unde sa-si mai vanda marfa. intre protestatari si-a facut aparitia si primarul Sucevei, Ion Lungu, care le-a spus bazaristilor ca nu are ce sa le faca asa ca centrul comercial va ramane inchis pana vor fi indeplinite toate conditiile cerute de cei de la ISU.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )