Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO: Cum arata cea mai lenesa pisica din Japonia

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cum arata cea mai lenesa pisica din Japonia

Cea mai lenesa pisica din Japonia, Ura, are 17 ani si este vedeta pe Internet. continuă pe România Liberă

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene, avertizeaza economistul Daniel Daianu, apreciind ca atat criza Zonei Euro, cat si criza refugiatilor/migrantilor au revelat slabiciuni ale Uniunii.

Clasament final WTA, in 2015: Simona Halep pe 2, cea mai buna clasare din cariera

WTA a publica luni clasamentul final pe anul 2015. Simona Halep se afla pe 2, pentru prima oara la un final de sezon.

Autostrada Dacia, Sibiu-Pitesti, are cinci trasee posibile. Romanii sunt asteptati sa voteze varianta cea mai buna

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale - CNADNR - a publicat pe site-ul propriu cinci variante de traseu pentru autostrada Sibiu-Pitesti. Publicul, dar si autoritatile locale si organizatiile de mediu sunt invitate sa spuna, pana pe 11 decembrie, care este cea mai buna solutie pentru cea mai asteptata autostrada din Romania.

Cea mai veche casa din Timisoara a fost demilitarizata pentru prima data in istorie. Armata a renuntat la Garnizoana din Piata Libertatii

Fosta Garnizoana UM 01023 din Timisoara a fost demilitarizata. A fost preluata de Consiliul Judetean Timis si urmeaza sa gazduiasca biblioteca judeteana.

Productia industriala a Germaniei, in cel mai important declin din ultimul an

Productia industriala a Germaniei a inregistrat, in septembrie, cea mai mare scadere din ultimele 12 luni, evolutie care sugereaza ca avansul celei mai mari economii europene a incetinit in trimestrul al treilea din anul curent, pe fondul cererii mai slabe din China si alte tari in curs de dezvoltare.

IRI: Moldovenii au cea mai mare incredere in Renato Usatii. Partidele proruse sunt in top

Persoanele in care au cea mai mare incredere cetatenii Republicii Moldova sunt Renato Usatii, Maia Sandu si Igor Dodon, arata un sondaj al Institutului Republican International IRI) realizat la comanda Magenta Consulting.

Sylvia, in lacrimi si cu aripi negre de inger in noul clip. Cea mai frumoasa piesa a artistei, lansata azi! VIDEO

Sylvia si-a surprins azi fanii cu un nou videoclip ce marcheaza o noua colaborare a sa cu DJ Rynno. Artista a inregistrat piesa El si ea, o compozitie superba care aseaza pe note muzicale o poveste de iubire cu final atipic.

Tanarul care nu a mai pus gura pe apa de aproape patru ani: de ce considera ca a facut cea mai buna alegere din viata lui

Americanul Peter Filak are 26 de ani si sustine ca din luna mai a anului 2012 nu a mai pus in gura strop de apa. Tanarul, fost asistent, spune ca nu simte deloc lipsa apei sau a altor tipuri de lichide si ca decizia din urma cu aproape patru ani a fost cea mai buna din viata lui.

Caru' cu Vedete:Andreea Tonciu, agresata in plina strada de un barbat. Totul a fost filmat; Culisele celei mai asteptate nunti din showbiz! Anca Serea: Adi mi-a scos jarteaua cu dintii!; Julia Jianu se tatueaza! Desenul exprima...libertate

Angelina Jolie, despre casnicia cu Brad Pitt: Avem certuri si probleme, la fel ca orice alt cuplu!Actrita in varsta de 40 de ani a vorbit despre experienta. Cati bani are cea mai bogata artista? Forbes da din casa!Forbes a dat publicitatii topul celor mai bogate artiste de ce planeta. Wow ce sume.

Euro si lira, la cel mai scazut curs din ultimele sapte luni

Moneda unica europeana euro) si cea britanica lira sterlina) s-au depreciat vineri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs din aprilie pana in prezent, fata de dolar, dupa ce Departamentul Muncii de la Washington a anuntat cresterea peste asteptari a numarului posturilor in octombrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )