Libnet.ro
UNICEF

20:00

Irina Begu a fost eliminata din turneul WTA, de la Madrid

Antena3 Antena3,
Irina Begu a fost eliminata din turneul WTA, de la Madrid

Irina Begu, jucatoarea romana de tenis, a fost eliminata miercuri de olandeza Kiki Bertens, 6-1, 7-5, in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de. continuă pe Antena3

Tenis: Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni la Madrid Masters

Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni in turneul de dublu de la Madrid, unde vor juca in jurul orei 14:30 contra perechei formata din Abigail Spears SUA) si Katarina Srebotnik Slovenia), potrivit Me.

LIVE Halep, Begu si Cirstea in optimi la Madrid (dupa 16:00)

Jucatoarele Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea evolueaza, miercuri, in optimile de finala la turneul WTA de la Madrid.

LIVE Halep, Begu si Cirstea in optimi la Madrid

Jucatoarele Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea evolueaza, miercuri, in optimile de finala la turneul WTA de la Madrid.

WTA Madrid: Johanna Konta, eliminata in primul tur de Laura Siegemund (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul sase, Johana Konta a fost invinsa de Laura Siegemund Germania, locul 30 WTA), in prima runda a turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, scor 3-6 7-5 6-4. Alte favorite care au parasit deja competitia din capitala Spaniei sunt Madison Keys 9) si Elena Vesnina 12). Keys a fost eliminata de japoneza Misaki Doi, iar Vesnina a pierdut in fata Irinei Begu.

WTA Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea vor evolua astazi in optimi

Dupa o calificare cu mari emotii in optimi a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep va da peste Samantha Stosur, meciul fiind al treilea al zilei de pe Estadio 3. Irina Begu va juca cu Kiki Bertens pe Pista 4, in timp ce Sorana Cirstea va intra in scena pe aceeasi arena, dupa incheierea disputei Irinei.

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost eliberat din functie si mutat intr-o alta unitate. Colonelul Iancu era acuzat ca avea relatii cu procurorul suspendat Mircea Negulescu

Seful Directiei Judetene de Informatii Prahova din cadrul SRI, Sabin Iancu, a fost eliberat din functie prin decizie manageriala, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost schimbat din functie oficial

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost schimbat din functie, a confirmat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii, Ovidiu Marincea. Site-ul Lumea Justitiei a prezentat masura drept continuarea actiunii de inlaturare a oamenilor controversati din structurile de conducere ale SRI inceputa de Eduard Helvig. Purtatorul de cuvant al SRI n-a precizat care au fost motivele inlocuirii lui Iancu, afirmand doar ca a fost vorba de o decizie manageriala.

LIVE Halep si Cirstea in optimi la Madrid

Jucatoarele Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea evolueaza, miercuri, in optimile de finala la turneul WTA de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in sferturile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari.

WTA Madrid: Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi

Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA, a obtinut calificarea in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson, jucatoare venita din calificari si pozitia 57 in ierarhia mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )