Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tenis: Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni la Madrid Masters

B1 B1,
Tenis: Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni la Madrid Masters

Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni in turneul de dublu de la Madrid, unde vor juca in jurul orei 14:30 contra perechei formata din Abigail Spears SUA) si Katarina Srebotnik Slovenia), potrivit Me. continuă pe B1

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Camelia Begu, in optimile turneului de dublu

Simona Halep si Irina Camelia Begu s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid n. r. optimi), cele doua trecand de perechea Abigail Spears SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia), scor 5-7, 6-3, 10-8.

Halep si Begu, VICTORIE la Madrid

Romancele Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Madrid WTA). Romancele au trecut cu 5-7, 6-3, 10-8 de.

Simona Halep a invins-o pe Svetlana Kuznetova si a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, joi, la Madrid, turneul Tie Break Tens, prima editie feminina a competitiei de tenis fara ghemuri si fara seturi, dupa ce a invins-o, in finala, pe Svetlana Kuznetova Rusia), potrivit news. ro. Halep s-a impus in finala cu scorul de 10-6.

Impresionant! Cati bani a castigat Simona Halep in fiecare minut jucat la Tie Break Tens de la Madrid

Simona Halep a reusit sa castige primul ei turneu din 2017, care nu e unul de anvergura, dar care i-a adus foarte multi bani.

Madrid Open: Sportivii romani care vor evolua luni la turneul patronat de Ion Tiriac

Tenismanul Marius Copil joaca, luni, in primul tur al probei de simplu de pe tabloul masculin de la Madrid Open, tot in primul tur, dar la dublu, urmand sa evolueze si Florein Mergea. Pe tabloul feminin de dublu joaca, luni, perechea Simona Halep/Irina Begu, dar si Monica Niculescu, in echipa cu Cristina McHale.

Simona Halep debuteaza duminica in turneul de la Madrid. De la ce ora va juca sportiva in varsta de 25 de ani

Jucatoarea de tenis Simona Halep, detinatoarea trofeului, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va debuta duminica la Madrid Open, competitie organizata de Ion Tiriac, urmand sa o intalneasca in primul tur pe cehoaica Kristyna Pliskova, pozitia 58 in ierarhia mondiala.

Victorie uriasa pentru Simona Halep la Madrid! Romanca a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, joi seara, turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfasurat la Madrid doar cu meciuri de tie break pana la zece puncte. in finala,.

Victorie pentru Simona Halep la Madrid! Romanca a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, joi seara, turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfasurat la Madrid doar cu meciuri de tie break pana la zece puncte. in finala,.

Victorie pentru Irina Begu in primul tur de la Madrid: Romanca a trecut de castigatoare din acest an de la Indian Wells

Surpriza placuta pentru iubitorii tenisului din Romania! Irina Begu a reusit sambata seara sa treaca in primul tur al turneului de la Madrid de numarul 14 mondial si castigatoarea.

Simona Halep a invins in 57 de minute in primul tur al turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a treia favorita, a invins-o in doar 57 de minute pe Kristyna Pliskova Cehia), cu 6-1, 6-2, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3125 seconds )