Libnet.ro
UNICEF

19:45

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in sferturile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Camelia Begu, in optimile turneului de dublu

Simona Halep si Irina Camelia Begu s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid n. r. optimi), cele doua trecand de perechea Abigail Spears SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia), scor 5-7, 6-3, 10-8.

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

WTA Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea vor evolua astazi in optimi

Dupa o calificare cu mari emotii in optimi a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep va da peste Samantha Stosur, meciul fiind al treilea al zilei de pe Estadio 3. Irina Begu va juca cu Kiki Bertens pe Pista 4, in timp ce Sorana Cirstea va intra in scena pe aceeasi arena, dupa incheierea disputei Irinei.

Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor evolua marti

Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca marti in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Simona si Irina vor avea chiar doua meciuri in aceeasi zi, cele doua urmand sa faca pereche si pe tabloul de dublu. Avem un reprezentant si in competitia masculina de simplu: Marius Copil se va duela cu Andy Murray, liderul ierarhiei ATP.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-4, 4-6, 6-4/ Halep, in sferturi - Cu sange rece

Testata serios de puternica Sam Stosur 26 WTA), Simona Halep cap de serie numarul trei) a dat dovada de sange rece in momentele importante ale disputei din optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra castigand in trei seturi o partida echilibrata si dificila 6-4, 4-6, 6-4). Meciul a durat o ora si 52 de minute. Urmatoarea adversara: Coco Vandeweghe SUA - 20 WTA) - cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-4, 4-6, 6-4/ Halep, in sferturi - Cu sange rece

Testata serios de puternica Sam Stosur 26 WTA), Simona Halep cap de serie numarul trei) a dat dovada de sanga rece in momentele importante ale disputei din optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra castigand in trei seturi o partida echilibrata si dificila 6-4, 4-6, 6-4). Meciul a durat o ora si 52 de minute. Se actualizeaza.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kristyna Pliskova 6-1, 6-2/ Halep, fara emotii in turul doi

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a dominat de-o maniera categorica partida disputata impotriva Kristynei Pliskova locul 58 WTA), adjudecandu-si victoria dupa numai 58 de minute. A patra jucatoare a lumii s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-2, si s-a calificat astfel in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Roberta Vinci 6-3, 2-6, 7-6(2)/ Pe marginea prapastiei - Simona revine de la 2-5 in decisiv si se califica in optimi

Simona Halep a fost propriul ei adversar in meciul cu Roberta Vinci din turul trei al turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra traind un adevarat thriller impotriva experimentatei Vinci. Dupa un set castigat fara emotii 6-3), Simo a intrat in jocul adversarei, a pierdut punct dupa punct, a fost neinspirata nervoasa si fara rabdare) si a adus-o pe Roberta in situatia de a se afla la un sigur game distanta de calificare 6-2, 5-2). Eliberata parca de presiune si cu un picior si jumatate deja in afara competitiei, Halep a revenit, a impins decisivul in tiebreak, acolo unde s-a impus cu 7-2. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Roberta Vinci 6-3, 2-6, 7-6(2)/ Pe marginea prapastiei - Simona revine de la 2-5 in decisiv si se califica in optimi

Simona Halep a fost propriul ei adversar in meciul cu Roberta Vinci din turul trei al turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra traind un adevarat thriller impotriva experimentatei Vinci. Dupa un set castigat fara emotii 6-3), Simo a intrat in jocul adversarei, a pierdut punct dupa punct, a fost neinspirata nervoasa si fara rabdare) si a adus-o pe Roberta in situatia de a se afla la un sigur game distanta de calificare 6-2, 5-2). Eliberata parca de presiune si cu un picior si jumatate deja in afara competitiei, Halep a revenit, a impins decisivul in tiebreak, acolo unde s-a impus cu 7-2.

Tenis: Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni la Madrid Masters

Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni in turneul de dublu de la Madrid, unde vor juca in jurul orei 14:30 contra perechei formata din Abigail Spears SUA) si Katarina Srebotnik Slovenia), potrivit Me.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )