Libnet.ro
UNICEF

21:15

Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Seul si a obtinut al doilea titlu din cariera

România Liberă România Liberă,
Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Seul si a obtinut al doilea titlu din cariera

In finala, Irina-Camelia Begu a invins-o pe Aliaksandra Sasnovici Belarus), jucatoare venita din calificari si locul 136 WTA, scor 6-3, 6-1, dupa o ora si 17 minute de joc. continuă pe România Liberă

VIDEO Irina-Camelia Begu a castigat turneul WTA de la Seul

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 in ierarhia WTA, a castigat, duminica, turneul de la Seul Coreea de Sud), competitie dotata cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari. Este al doilea titlu al carierei pentru jucatoare din Romania.

Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Seul

Jucatorea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, a castigat, duminica, turneul de la Seul Coreea de Sud), obtinand astfel al doilea titlu al carierei, potrivit Mediafax. in.

WTA Seul: Irina-Camelia Begu s-a calificat in finala

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in finala la Seul

Jucatorea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, eliminata in semifinalele probei de dublu ale turneului de la Seul

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 3, a fost invinsa de cuplul Kiki Bertens/Johanna Larsson Olanda/Suedia), cap de serie numarul 2, in semifinalele probei de dublu ale turneului de.

Irina-Camelia Begu joaca astazi in semifinalele de la Korea Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, va evolua, astazi, in semifinalele probei de simplu ale turneului de la Seul Coreea de Sud).

Irina-Camelia Begu, in finala turneului de la Seul. Cand e programat marele meci Irina-Camelia Begu - Aliaksandra Sasnovici

Irina Begu a castigat turneul de la Seul

WTA: Jelena Jankovic a castigat turneul de la Guangzhou

Jelena Jankovic, cap de serie numarul patru, a castigat, sambata, turneul WTA de la Guangzhou China), competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )