Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Seul: Irina-Camelia Begu s-a calificat in finala

Hotnews Hotnews,
 WTA Seul: Irina-Camelia Begu s-a calificat in finala

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

Irina-Camelia Begu s-a calificat in finala la Seul

Jucatorea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Irina-Camelia Begu joaca astazi in semifinalele de la Korea Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, va evolua, astazi, in semifinalele probei de simplu ale turneului de la Seul Coreea de Sud).

Irina-Camelia Begu joaca, joi, la simplu si la dublu, la Korea Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, va evolua, joi, in optimile probei de simplu ale turneului de la Seul, dar si in sferturile de finala ale probei de dublu, alaturi de Raluca Olaru.

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, eliminata in semifinalele probei de dublu ale turneului de la Seul

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 3, a fost invinsa de cuplul Kiki Bertens/Johanna Larsson Olanda/Suedia), cap de serie numarul 2, in semifinalele probei de dublu ale turneului de.

Irina-Camelia Begu, in finala turneului de la Seul. Cand e programat marele meci Irina-Camelia Begu - Aliaksandra Sasnovici

Perechea Irina Begu/Raluca Olaru s-a calificat in semifinalele turneului WTA din Seul

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 3, a invins, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, cuplul ceh Kristyna Pliskova/Katerina Vankova, si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Seul, informeaza Reuters.

Irina Begu s-a calificat in finala la Seul. Romanca si-a aflat deja adversara

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari.

Tenis Seul: Irina Begu, calificata in sferturi. Cine este urmatoarea adversara

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si principala favorita a turneului de la Seul, a eliminat-o pe Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2 si s-a calificat in sferturile competitiei.

Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului WTA din Seul

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute, informeaza Mediafax.

Turneul de la Seul: Irina Begu s-a calificat in finala, unde o va intalni pe belarusa Aleksandra Sasnovici

Irina Begu s-a calificat sambata in finala turneului WTA de la Seul dupa ce a invins-o pe belgianca Alison van Uytvanck. Meciul s-a incheiat cu 6-0, 6-2, dupa o ora si 11 minute, potrivit Agerpres. in urma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )