Libnet.ro
UNICEF

12:15

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Hotnews Hotnews,
 Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, jucatoare venita din calificari, a invins-o miercuri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe sportiva estona Kaia Kanepi, locul 23 WTA si cap de serie numarul 5, intr-un meci care a durat aproape doua ore, in turul doi al Portugal Open, turneu cu 250. 000 de dolari premii. continuă pe Hotnews

Irina-Camelia Begu a invins-o pe Oksana Kalasnikova si a acces in ultimul tur al calificarilor la Oeiras

Romanca Irina-Camela Begu a invins-o, duminica, pe georgianca Oksana Kalasnikova cu scorul 6-3, 6-1. Begu, locul 120WTA, a acces astfel in ultimul tur al calificarilor la Oeiras, Portugalia, transmite.

Begu in sferturi la Openul Portugaliei

Jucatoarea Irina-Camelia Begu va juca in sferturile de finala ale Openului Portugaliei de la Oeiras, dupa ce a invins-o in optimi pe Kaia Kanepi din Estonia.

Begu, calificata in turul doi la Openul Portugaliei. Eliminare pentru Cadantu

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de la Oeiras, Portugalia, dupa ce a trecut de japoneza Kurumi Nara cu scorul de 6-1, 7-65). Cealalta romanca din competitie, Alexandra Cadantu a fost eliminata de Roberta Vinci, cap de serie numarul 4.

Real Madrid s-a calificat in finala Champions League dupa ce a infrant Bayern Munchen, detinatoarea trofeului, cu scorul de 4-0

Real Madrid s-a calificat in finala Ligii Campionilor, marti seara, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 4-0 3-0), formatia Bayern Munchen, in mansa secunda a semifinalelor. Madrilenii au inscris pr.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )