Libnet.ro
UNICEF

15:00

Real Madrid s-a calificat in finala Champions League dupa ce a infrant Bayern Munchen, detinatoarea trofeului, cu scorul de 4-0

B1 B1,
Real Madrid s-a calificat in finala Champions League dupa ce a infrant Bayern Munchen, detinatoarea trofeului, cu scorul de 4-0

Real Madrid s-a calificat in finala Ligii Campionilor, marti seara, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 4-0 3-0), formatia Bayern Munchen, in mansa secunda a semifinalelor. Madrilenii au inscris pr. continuă pe B1

Bayern Munchen - Real Madrid (21:45)/ Suntem mai aproape ca niciodata de finala Champions League - Carlo Ancelotti

Bayern vrea sa intoarca rezultatul din mansa tur cu Real Madrid 0-1) si sa ajunga pentru a doua oara consecutiv in finala Champions League. Suntem pregatiti, insa avem nevoie de suportul publicului, a declarat Josep Guardiola. Meciul Bayern Munchen - Real Madrid va fi in direct pe TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 si Livescore pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Bayern Munchen - Real Madrid 0-4/ Galacticii, la pas in finala Champions League

In 2002, Real Madrid a castigat pentru ultima data Champions League, dupa o finala cu Bayer Leverkusen. La 12 ani distanta, galacticii au sansa sa isi treca in palmares un nou trofeu ar fi al 10-lea din istorie - la decima). Echipa lui Carlo Ancelotti a trecut fara mila de Bayern Munchen 4-0 in returul de pe Allianz Arena si 5-0 la general), iar acum asteapta cu mare nerabdare finala de la Lisabona Estadio da Luz - pe 24 mai).

Real Madrid il demoleaza pe Guardiola si merge in finala Ligii Campionilor

Real Madrid a invins-o pe Bayern in deplasare, scor 4-0, in mansa retur a semifinalelor Ligii Campionilor, gratie unei prestatii fantastice inregistrate in prima repriza. Formatia pregatita de Pep Guardiola nu a miscat nimic in fata Realului, care si-a securizat statutul de prima finalistaprin dubla lui Sergio Ramos, acompaniat de Cristiano Ronaldo, primul jucator care a inscris 16 goluri intr-un sezon de Liga Campionilor.

Bayern - Real Madrid: Guardiola, increzator in calificarea in finala Ligii Campionilor

Josep Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen este increzator in forta echipei sale de a trece de Real Madrid si de a se califica in finala Ligii Campionilor. Guardiola isi pune sperantele in jucatori precum Franck Ribery, dar si in pasiunea ehipei sale pentru fotbal.

Azi LIVE Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid (21:45)

Onlinesport. ro transmite marti seara de la ora 21:45 returul meciului dintre Bayern Munchen si Real Madrid din semifinalele Champions League. Real Madrid a invins cu 1-0 in meciul.

Statistica tine cu Real Madrid

Cifrele statistice inaintea returului dintre Bayern Munchen si Real Madrid sunt favorabile formatiei din capitala Spaniei.

Steaua ar putea juca un amical de lux cu Real Madrid. Reghecampf va decide daca galacticii vin la Bucuresti

Adrian Thiess, omul care a pefectat amicalul lui Dinamo cu Barcelona din august 2012, ar putea pune la punct un alt amical de gala la Bucuresti. De aceasta data, Steaua ar urma sa primeasca vizita lui Real Madrid in august 2014.

Incidente inainte de partida Real Madrid si Osasuna Pamplona: Patru persoane au fost ranite

Aproximativ 50 de suporteri au fost implicati in incidente inaintea meciului dintre echipele Real Madrid si Osasuna Pamplona, din campionatul Spaniei, patru persoane fiind ranite, informeaza cotidianul .

VIDEO Real Madrid - Osasuna 4-0/ Cristiano Ronaldo, impresionant - Doua golazo pe Bernabeu

Cristiano Ronaldo a fost omul zilei pentru Real Madrid, portughezul reusind doua goluri senzationale in victoria cu Osasuna 4-0) de pe Santiago Bernabeu. In urma acestui rezultat, Realul a urcat pe locul doi in clasamentul din Primera Division.

VIDEO Real Madrid a dat de pamant cu Osasuna. Scor 4-0, dubla Ronaldo

Real Madrid pare a fi in forma maxima inaintea returului cu Bayern Munchen, din semifinalele Ligii Campionilor, programat miercuri in Germania.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )