Libnet.ro
UNICEF

01:06

In Islanda a devenit ilegal ca femeile sa castige mai putin decat barbatii

Hotnews Hotnews,
 In Islanda a devenit ilegal ca femeile sa castige mai putin decat barbatii

O noua lege care prevede ca este ilegal ca femeile sa fie platite mai putin decat barbatii a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2018 in Islanda. Companiile vor trebui sa obtina o certificare pentru a demonstra salariul egal. continuă pe Hotnews

Romanii cheltuie in medie 91 de euro anual pe cumparaturi online, dublu fata de bulgari si de 25 de ori mai putin decat britanicii

Fiecare roman cheltuie, in medie, putin peste 91 de euro anual pentru cumparaturi online. Chiar daca acest indicator creste puternic an de an, mai este inca mult pana departe, avand in vedere ca un locuitor din Vestul Europei lasa din buzunar chiar si cateva mii de euro pe an pentru produse comandate online.

Previziuni sumbre pentru 2018. Parapsiholog: Va fi un an mai greu decat anul 2017

Noul an nu va fi unul usor. Cel putin asta sustin parapsihologii, care spun ca nu vor sa sperie lumea, ci doar sa atraga atentia asupra acestui lucru. 2018 va fi un an putin mai greu decat anul.

iti aduci aminte ce ai visat azi-noapte? Aceste semne iti spun mai mult decat ai fi crezut. Te-ar putea scapa de multe probleme

Iti aduci aminte ce ai visat azi noapte? E momentul sa afli lucruri mai putin cunoscute despre vise! Stiai ca un simplu vis te poate scapa de problemele din realitate? Care sunt semnele pe care trebuie.

Donald Trump afirma ca are un buton nuclear mai mare decat cel al lui Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat ieri pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear mai mare si mai puternic decat Kim Jong-Un, relateaza France Presse.

Temperaturi chiar si cu 10 grade mai ridicate decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cum va fi vremea in primele doua saptamani ale anului

Iarna continua sa fie extrem de blanda. Temperaturile acestui inceput de an sunt peste media normala, iar in Capitala sunt, in medie, cu 10 grade mai mult decat ar fi fost normal pentru data din calendar, spun meteorologi, acestia precizand ca in urmatoarea saptamana vor aparea precipitatii in majoritatea zonelor tarii.

Prima tara in care egalitatea salariala a devenit lege

In Islanda a devenit ilegal ca femeile sa fie platite mai putin decat barbatii. Potrivit legii, toate firmele care au mai mult de 25 de angajati sunt obligate sa obtina un certificat care sa.

Prima tara in care egalitatea salariala a devenit lege. Cum sta Romania

Premiera pe plan mondial. Islanda devine prima tara une este ilegal ca femeile sa fie platite mai putin decat barbatii. Conform legii, toate firmele care au mai mult de 25 de angajati sunt obligate sa.

Doamna Firea, nu stricati orasul mai rau decat a facut-o Oprescu!

Ieri, doamna Firea a lansat cea mai mare perdea de fum: a convocat un Comandament pentru fluidizarea traficului. S-a vorbit si despre proiecte de viitor, gigacalorie si despre campanii de denigrare. Iar la sfarsit, cei mai multi au raspuns la fenta: se vorbeste intr-una despre deplasarea bicicletelor pe linia de tramvai, fara sa se discute despre rezultatele unui an calendaristic) de revolutie in trafic.

The Guardian: De ce amenintarea lui Trump privind finantarea palestinienilor este si mai periculoasa decat initiativa vizand Ierusalimul

La o analiza a abordarii Trump, se evidentiaza mai multe lucruri: administratia actuala considera ca amenintarile legate de asistenta externa sunt un mijloc de presiune si vede strategiile de negociere conventionale folosite de precedentele administratii americane in procesul de pace din Orientul Mijlociu drept esecuri, fiind necesare noi instrumente, scrie The Guardian, ciata de Rador.

Un SOFER angajat la Casa de Sanatate CASTIGA MAI MULT decat un MEDIC de familie! Ce SALARIU a iNCASAT in 2017

Incepand de miercuri medicii de familie nu mai acorda servicii medicale decontate de casele de asigurari, respectiv retete, bilete de trimitere, concedii medicale pana cand solicitarile lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )