Libnet.ro
UNICEF

23:45

Previziuni sumbre pentru 2018. Parapsiholog: Va fi un an mai greu decat anul 2017

Antena3 Antena3,
Previziuni sumbre pentru 2018. Parapsiholog: Va fi un an mai greu decat anul 2017

Noul an nu va fi unul usor. Cel putin asta sustin parapsihologii, care spun ca nu vor sa sperie lumea, ci doar sa atraga atentia asupra acestui lucru. 2018 va fi un an putin mai greu decat anul. continuă pe Antena3

Previziuni sumbre pentru anul 2018. Bogdan Chirieac: Va pica Guvernul

Analistul politic Bogdan Chirieac vine cu previziuni sumbre pentru anul 2018. El este de parere ca Guvernul Tudose va pica. intrebat de ce crede acest lucru, el a raspuns: Se coc anumite lucruri.

Carmen Harra, previziuni infioratoare pentru 2018! Ce se intampla cu Romania

Carmen Harra prezice ca in anul ce vine vor avea loc multe schimbari la varful celor mai puternice tari ale lumii. Anul acesta, pentru ca e de pamant, este marcat de multe evenimente ale planetei pamant,.

Temperaturi chiar si cu 10 grade mai ridicate decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cum va fi vremea in primele doua saptamani ale anului

Iarna continua sa fie extrem de blanda. Temperaturile acestui inceput de an sunt peste media normala, iar in Capitala sunt, in medie, cu 10 grade mai mult decat ar fi fost normal pentru data din calendar, spun meteorologi, acestia precizand ca in urmatoarea saptamana vor aparea precipitatii in majoritatea zonelor tarii.

Mesajul lui Mircea Badea pentru 2018

Mircea Badea a anuntat care sunt planurile sale pentru 2018. intr-o postare pe Instagram, realizatorul emisiunii in Gura Presei apare alaturi de Mugur Ciuvica, iar fotografia este.

Previziunile ingrozitoare ale lui Nostradamus pentru 2018. Un mare lider va fi ucis

Marele astrolog de origine franceza a lasat lumii catrene, care sunt inca interpretate de specialisti in diferite moduri. O lista cu previziuni a fost publicata de curand si cuprinde.

Mesajul de Anul Nou al premierului Tudose: Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi. Numai impreuna putem tine vie constiinta romaneasca

Premierul Mihai Tudose a scris duminica peFacebookca Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi si mi-as dori ca in anul 2018 . ) sa avem puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de grup si ca numai impreuna, uniti si solidari, putem tine vie constiinta romaneasca.

Medicul Lucan s-a prezentat la politie in cadrul controlului judiciar: Sa ma anuntati atunci cand o sa il omor si pe Papa. E jocul mai mare decat pot eu sa joc

Medicul Mihai Lucan s-a prezentat la Politie luni dimineata pentru controlul judiciar, iar intrebat despre noile acuzatii, cele de tentativa de omor, care i se aduc dupa ce in timpul unei operatii i-ar fi sectionat intentionat artera renala unui pacient, el a raspuns ironic: Sa ma anuntati atunci cand o sa il omor si pe Papa. ) La fiecare transplant tai cate o artera renala, inseamna ca la fiecare transplant am avut o tentativa de omor?.

Ce sunt ochiurile romanesti si de ce sunt mai sanatoase decat alte moduri de preparare a oualor

Oricine stie ca micul dejun este o masa foarte importanta. De aceea, este momentul cel mai bun din zi pentru a consuma oua, care sunt foarte bogate in proteine. insa dintre toate modalitatile de a le prepara una este mai deosebita.

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai practice MESAJE de ANUL NOU

Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2018, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU.

Guvernul se asteapta la ce e mai rau pentru 2018: IGSU a introdus alerta de revolta sociala

Situatia pe plan social ar putea sa capete cote criticepentru 2018, se teme Guvernul, care a decis introducerea in sistemul RO-ALERT al alertei de revolta sociala. Prin acest sistem, pana in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )