Libnet.ro
UNICEF

13:15

Israel, 160 de raiduri aeriene in Fasia Gaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Israel, 160 de raiduri aeriene in Fasia Gaza

Aviatia israeliana a desfasurat, ieri noapte, 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva organizatiei palestiniene Hamas, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a declarat purtatorul de cuvant al armatei, generalul Moti Almoz, preluat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Fasia Gaza: Israelul a efectuat 160 de raiduri aeriene pe timpul noptii

Aviatia israeliana a desfasurat 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva Hamas in cursul noptii de marti spre miercuri, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Israelul a efectuat 160 de raiduri aeriene in Fasia Gaza, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta

Aviatia israeliana a desfasurat 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva Hamas in cursul noptii de marti spre miercuri ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a anuntat purtatorul de.

UPDATE Israel: Atacuri cu rachete asupra oraselor Ierusalim, Tel Aviv si Haifa. Miscarea Hamas revendica atacul

Treisprezece palestinieni, dintre care doi copii, au fost ucisi si peste 80 raniti marti, in raidurile israeliene din Fasia Gaza, efectuate ca riposta in urma salvelor cu tiruri de rachete palestiniene, potrivit serviciilor palestiniene de urgenta, scrie AFP. UPDATE:Brigazile Ezzedin Al-Qassam, aripa militara a organizatiei islamiste Hamas, au revendicat atacurile cu racheta de marti seara indreptate catre Ierusalim, Tel Aviv si Haifa.

UPDATE: Tiruri de rachete lansate de Hamas asupra oraselor Ierusalim, Tel Aviv si Haifa. 160 de raiduri aeriene in Fasia Gaza, pe timpul noptii

Aripa militara a miscarii islamiste palestiniene Hamas, Brigazile Ezzedine al-Qassam, a revendicat, marti seara, tirurile de rachete lansate asupra oraselor israeliene Ierusalim, Tel Aviv si Haifa.

Hamas, peste 40 de rachete asupra Israelului, care a raspuns cu raiduri aeriene

Fortele aeriene israeliene au lansat, ieri noapte, zeci de raiduri in Fasia Gaza, in urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, aceste atacuri multiple soldandu-se cu 9 raniti usor, dupa un bilant provizoriu, informeaza AFP.

Violente in orase arabe israeliene, tiruri si raiduri in Fasia Gaza

Violentele au continuat in noaptea de sambata spre duminica in mai multe orase arabe din nordul Israelului, dupa asasinarea unui minor palestinian, ars de viu. Politia a anuntat ca a arestat 22 de persoane,.

Serie de raiduri aeriene, lansate de Israel asupra Fasiei Gaza: Sapte luptatori Hamas au fost ucisi

Israelul a lansat, luni dimineata, o serie de raiduri aeriene asupra Fasiei Gaza, pentru a pune capat tirurilor de rachete ale militantilor Hamas. in urma acestor raiduri, rarmura armata a miscarii islamiste a.

Israelul pregateste o interventie militara in Fasia Gaza. 40.000 de rezervisti au fost mobilizati

Israelul a lansat zeci de raiduri aeriene in Fasia Gaza. Ofensiva are loc in urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, potrivit AFP. 000 de rezervisti au fost mobilizati in perspective unei interventii terestre impotriva miscarii palestiniene Hamas.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti,.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )