Libnet.ro
UNICEF

11:30

Israelul pregateste o interventie militara in Fasia Gaza. 40.000 de rezervisti au fost mobilizati

Adevărul Adevărul,
Israelul pregateste o interventie militara in Fasia Gaza. 40.000 de rezervisti au fost mobilizati

Israelul a lansat zeci de raiduri aeriene in Fasia Gaza. Ofensiva are loc in urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, potrivit AFP. 000 de rezervisti au fost mobilizati in perspective unei interventii terestre impotriva miscarii palestiniene Hamas. continuă pe Adevărul

Israelul anunta o interventie militara terestra in Fasia Gaza

Israelul a anuntat lansarea unei operatiuni militare de amploare in Fasia Gaza, transmite cotidianul Haaretz. Hamas a provocat aceasta situatie tensionata si membrii militantilor palestinieni vor plati un.

UPDATE: Israelul ia in calcul o invazie terestra in Fasia Gaza

Un oficial de rang inalt a declarat marti ca armata israeliana este pregatita pentru toate optiunile, inclusiv pentru o ofensiva terestra, cu scopul de a opri tirurile de rachete dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian.

UPDATE Israel: Atacuri cu rachete asupra oraselor Ierusalim, Tel Aviv si Haifa. Miscarea Hamas revendica atacul

Treisprezece palestinieni, dintre care doi copii, au fost ucisi si peste 80 raniti marti, in raidurile israeliene din Fasia Gaza, efectuate ca riposta in urma salvelor cu tiruri de rachete palestiniene, potrivit serviciilor palestiniene de urgenta, scrie AFP. UPDATE:Brigazile Ezzedin Al-Qassam, aripa militara a organizatiei islamiste Hamas, au revendicat atacurile cu racheta de marti seara indreptate catre Ierusalim, Tel Aviv si Haifa.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti,.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti, relateaza.

Israelul ia in calcul o invazie sau ofensiva terestra in Fasia Gaza

Sub protectia anonimatului, oficialul de rang inalt a mai spus ca armata pregateste o serie de optiuni, inclusiv o invazie sau o ofensiva terestra asupra enclavei palestiniene aflate sub controlul miscarii islamiste Hamas. Alt oficial a declarat ca armata a primit instructiuni pentru pregatirea diverselor alternative militare, cu scopul de a fi pregatita.

Fasia Gaza: Sapte luptatori Hamas ucisi de raiduri aeriene israeliene

Atacurile au venit ca urmare a unei cresteri a numarului de lansari de rachete spre Israel dinspre Gaza, unde Hamas este forta dominata. Armata israeliana a declarat ca acestea au depasit pragul de 150 de la jumatatea lui iunie, inclusiv 25 de rachete care au lovit Israelul duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )