Libnet.ro
UNICEF

18:15

Istoria fabricii de zahar din Ripiceni, una din cele mai puternice din Europa. A fost dusa bucata cu bucata in URSS

Adevărul Adevărul,
Istoria fabricii de zahar din Ripiceni, una din cele mai puternice din Europa. A fost dusa bucata cu bucata in URSS

La inceputul secolului al XX-lea, pe malurile Prutului, in localitatea Ripiceni din judetul Botosani, a functionat una din cele mai moderne si profitabile fabrici de zahar din Europa. in jurul fabricii s-a ridicat un oras industrial important, cu muncitori veniti din Italia, Cehia si Germania. Dar fabrica si orasul prosper de odinioara au fost distruse de sovietici si mai apoi de comunism. continuă pe Adevărul

Atentie la antibiotice!Cele mai grave reactii adverse care pot sa apara

Antibioticele sunt folosite, de cele mai multe ori, pentru tratarea infectiior bacteriene care au cauzat bronsita, pneumonie sau infectie de tract urinar. Acestea ucid bacteriile si impiedica totodata.

Cele mai bune glume cu Elena Udrea gravida pe coperta: Culmea revistei Viva - Nuti e insarcinata si noi avem greturi! FOTO

Pe langa critici vehemente, coperta revistei Viva care o infatiseaza semi-nud pe Elena Udrea gravida a dat nastere la numeroase glume. Va prezentam cateva dintre cele mai bune.

Biblioteca Academiei Romane expune patru manuscrise rare, socotite printre cele mai vechi texte romanesti, de Ziua Limbii Romane

Biblioteca Academiei Romane va expune, vineri, patru manuscrise rare, socotite a fi unele dintre cele mai vechi texte romanesti, pentru a marca Ziua Limbii Romane.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Risc de contractare a virusului West Nile in Grecia. Care sunt cele mai afectate regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie conform careia, in perioada urmatoare, in Grecia exista riscul contractarii virusului West Nile, cele mai afectate regiuni fiind Attica si Peloponez.

Lovitura pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO a luat DECIZIA radicala! Se renunta la unul dintre cele mai populare modele

Ford a luat o decizie drastica cu privire la unul dintre cele mai populare modele. Ford Fiesta nu se va mai produce in SUA, in conditiile in care in America de Nord, China, America Latina, cererea pentru astfel de.

Preturile chiriilor au explodat, la Iasi. Cat costa un apartament in zonele cele mai vanate de studenti

In ultimii ani, cei care ajung sa studieze in Capitala Moldovei si nu prind un loc in caminele din campusurile studentesti au de achitat chirii din ce in ce mai mari.

Casa Alba vrea sa trimita jihadisti in una dintre cele mai infricosatoare inchisori din lume

Administratia Trump analizeaza trimiterea unor membri ai gruparii Stat Islamic SI), inclusiv doi jihadisti britanici din asa-numita celula Beatles, in centrul militar de detentie Guantanamo, a afirmat joi.

Marirea sanilor, una dintre cele mai frecvente operatii estetice (P)

Unul dintre principalele motive pentru care femeile de pe intreg globul viseaza la silicoane este acela ca isi doresc ca sa se simta mai sexi, intr-o epoca in care societatea le impune chiar impotriva.

CELE MAI TARI BANCURI ALINUTA: Facebook

Bula ajunge la scoala, Alinuta ii arunca o hartie mototolita in cap strigand: Head Shot! El ia cartea si ii plesneste una peste fata: FACEBOOK! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pe strada

Doua blonde mergeau pe strada, iar una dintre ele exclama: - Uita-te la cainele ala cu un ochi! Cealalta blonda isi acopera un ochi si zice: - Unde? .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )