Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marirea sanilor, una dintre cele mai frecvente operatii estetice (P)

Antena3 Antena3,
Marirea sanilor, una dintre cele mai frecvente operatii estetice (P)

Unul dintre principalele motive pentru care femeile de pe intreg globul viseaza la silicoane este acela ca isi doresc ca sa se simta mai sexi, intr-o epoca in care societatea le impune chiar impotriva. continuă pe Antena3

Lovitura pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO a luat DECIZIA radicala! Se renunta la unul dintre cele mai populare modele

Ford a luat o decizie drastica cu privire la unul dintre cele mai populare modele. Ford Fiesta nu se va mai produce in SUA, in conditiile in care in America de Nord, China, America Latina, cererea pentru astfel de.

Pentru a evita criticile, CNA a gasit o cale sa amendeze Antena 3 pentru un derapaj care expirase: Unul dintre cele mai grave lucruri de la TV din ultimii 28 de ani

Pentru a evita noi critici fiindca timp de sase luni nu a luat nicio masura, CNA a gasit o modalitate legala de a discuta si a amenda un derapaj celebru al lui Mihai Gadea care expirase si, teoretic, nu mai putea fi sanctionat.

Stresat la volan? Iata care sunt semnele si cum te calmezi cel mai rapid

Sa te urci stresat la volan poate fi una dintre cele mai proaste idei, in special pentru ca sofatul este o ocupatie stresanta prin natura ei. Nu de putine ori, stresul a fost principala cauza pentru altercatii.

Faze tari: Reactia geaniala a lui Putin, cand un luptator de MMA vine sa isi faca un selfie cu el in ring!; Cum a ajuns un angajat sa primeasca un salariu de 100 de ori mai mare fata de suma obisnuita; Orasul n care a fost facut cel mai mare Cuba Libre d

A furat o sticla de votca de 13 lei. Un barbat s-a ales cu dosar penal dupa ce a incercat sa fure o. Un computer a prezis sfarsitul civilizatiei noastre in urma cu aproape 50 de ani. Cercetarea denumita The Limits to Growth devine cunoscuta ca una dintre cele mai importante lucrari din 1970, insa nu oferea o.

Faze tari: Reactia geniala a lui Putin, cand un luptator de MMA vine sa isi faca un selfie cu el in ring!; Cum a ajuns un angajat sa primeasca un salariu de 100 de ori mai mare fata de suma obisnuita; Orasul n care a fost facut cel mai mare Cuba Libre di

A furat o sticla de votca de 13 lei. Un barbat s-a ales cu dosar penal dupa ce a incercat sa fure o. Un computer a prezis sfarsitul civilizatiei noastre in urma cu aproape 50 de ani. Cercetarea denumita The Limits to Growth devine cunoscuta ca una dintre cele mai importante lucrari din 1970, insa nu oferea o.

Rugaciuni mai putin cunoscute de credinciosi. Ce trebuie sa rosteasca un preot care este ispitit in vis

Molitfelnicul este una dintre cele mai folosite carti de cult de catre preotii ortodocsi. in ea se gasesc randuielile diferitelor taine sau rugaciuni pe care Biserica le pune la indemana credinciosilor. insa multe din aceste rugaciuni sunt putin cunoscute.

VIDEO Sarbatoarea care anima cel mai pitoresc loc. Cum s-au pastrat traditiile in Padurenime, tinutul care a pierdut doua treimi din populatie in cinci decenii

Mai mult de doua treimi din populatia Tinutului Padurenilor a disparut in ultima jumatate de secol, insa putinii localnici ramasi pastreaza cu sfintenie traditiile stramosesti. Una dintre cele mai frumoase sarbatori a padurenilor ar avut loc la Poienita Voinii si i-a fost dedicata lui Dragan Muntean.

Cele mai scumpe instalatii de arta de la Burning Man! Au costat o avere!

Burning Man este festivalul anual care are loc in desertul Black Rock din Nevada si le ofera vizitatorilor experiente de neuitat. Istalatiile artistice elaborate si extrem de scumpe te lasa fara cuvinte. Mai jos va prezentam care au fost cele mai scumpe .

Cele mai frumoase tiara purtate de femeile Casei Regale Britanice

Femeile iconice ale familiei regale de la palatul Buckingham au parte de cele mai luxoase si elegante tinunte, iar bijuteriile, cu ajutorul carora isi asorteaza tinutele, sunt adevarate comori. Mai jos va prezentam cele mai frumoase tiara purtate de membrele casei regale. Toate au cate o poveste, sunt extrem de valoroase si lasate mostenire de la o generatie la alta.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui in perioada 11 - 15 septembrie cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, a anuntat ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu, citat de Reuters. Vostol-2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )