Libnet.ro
UNICEF

09:15

ITALIA: Alerta cu bomba pe aeroportul din Roma

România Liberă România Liberă,
ITALIA: Alerta cu bomba pe aeroportul din Roma

Pasagerii zborului Roma-Viena au fost evacuati de urgenta din avion la scurt timp dupa imbarcare in timp ce avionul se pregatea sa decoleze din cauza unei alerte cu bomba, a anuntat miercuri presa italiana. continuă pe România Liberă

Avion evacuat pe aeroportul din Roma, din cauza unei alerte cu bomba

Pasagerii unui zbor cu destinatia Viena al companiei Niki au fost evacuati la putin timp dupa decolarea avionului de pe aeroportul Roma-Fiumicino, din cauza unei alerte cu bomba, a anuntat miercuri presa italiana, citata de AFP.

ITALIA: Alerta cu bomba intr-un avion care decola de la Roma

Pasagerii zborului Roma-Viena au fost evacuati de urgenta din avion la scurt timp dupa imbarcare in timp ce avionul se pregatea sa decoleze din cauza unei alerte cu bomba, a anuntat miercuri presa italiana.

Aeroportul din Bacau a fost inchis din cauza cetii: Un avion Blue Air a ramas la sol

Aeroportul din Bacau a fost inchis din cauza cetii dense. Asta dupa ce, joi dimineata, o cursa a companiei Blue-Air Bacau - Torino care urma sa decoleze la ora 7:00 de pe Aeroportul International George.

Ceata a inchis Aeroportul din Bacau

Aeroportul International George Enescu din judetul Bacau a fost inchis joi dimineata, din cauza cetii, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )