Libnet.ro
UNICEF

13:00

Italia dupa coronavirus: Autoritatile cauta un plan pentru iesirea graduala din pandemie

Hotnews Hotnews,
 Italia dupa coronavirus: Autoritatile cauta un plan pentru iesirea graduala din pandemie

Aparent ajunsa la platoul pandemiei, Italia nu a intrat inca pe curba descendenta dar se gandeste cum va reporni economia, cu un plan sanitar al guvernului care avertizeaza ca revenirea la normal nu trebuie asteptata in perioada imediat urmatoare, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Ciolacu afirma ca toate partidele politice trebuie sa realizeze impreuna un plan pentru Romania

Presedintele Camerei Deputatilor si presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminica, o scrisoare presedintilor PNL, USR, UDMR, Pro Romania, ALDE, PMP si liderului grupului minoritatilor nationale de la Camera Deputatilor, in care spune ca toate partidele politice trebuie sa lucreze impreuna pentru a realiza rapid un plan pentru Romania, pentru ca nu mai este timp de calcule electorale si dispute politice.

Plan pentru salvarea turneului patronat de Ion Tiriac la Madrid

Calendarul competitional in tenisul mondial este complet bulversat de evolutia pandemiei de coronavirus.

Dupa coronavirus potopul in fotbalul romanesc. Ioan Becali vine cu o solutie

Fostul agent de jucatori Ioan Becali anticipeaza ca fotbalul romanesc va fi serios zdruncinat de actuala criza provocata de coronavirus.

Presedintele FIFA spune cum va arata fotbalul dupa coronavirus

Gianni Infantino, presedintele FIFA, a vorbit despre cum va arata lumea fotbalului dupa ce pandemia de coronavirus va fi trecut si oamenii vor reveni la ocupatiile de baza.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )