Libnet.ro
UNICEF

17:30

Italia: Eroare umana, cea mai porbabila cauza a coliziunii dintre cele doua avioane de vanatoare

România Liberă România Liberă,
Italia: Eroare umana, cea mai porbabila cauza a coliziunii dintre cele doua avioane de vanatoare

Se pare ca echipele care participa la operatiunea de cautare si salvare ar fi localizat una dintre cutiile negre ale avioanelor intre fragmente de aeronave, potrivit unor informatii neconfirmate. continuă pe România Liberă

Unul din patru participanti la un sondaj al Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar au indicat dificultatea achitarii facturilor lunare ca fiind cea mai importanta problema financiara

Cea mai importanta problema financiara a populatiei este legata de dificultatea achitarii facturilor lunare, semnalata de catre 27% dintre respondentii unui studiu al Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, difuzat joi vezi studiul in atasament). Potrivit aceluiasi document, 8 romani din 10 dispun de un card de debit, iar tot al cincilea roman de peste 55 de ani are un cont de economii. Comportamentul de economisire al populatiei din Romania si gradul de informare al acesteia despre garantarea depozitelor au constituit temele principale ale unui studiu al FGDB intreprins in prima parte a anului 2014 pe baza unui sondaj de opinie realizat de catre Mercury Research. Grupul-tinta al studiului a fost reprezentat de cetateni romani de peste 18 ani, din mediul urban si rural, detinatori ai cel putin unui instrument financiar-bancar. Au fost realizate 1. 242 de interviuri1 fata in fata 839 in mediul urban si 403 in mediul rural). Marja de eroare este de +/-2,8%, la o probabilitate de garantare a rezultatelor de 95%.

Vezi aici cum arata cea mai mare piscina din lume

Laguna de Cristal este cea mai mare piscina din lume. Este construita in statiunea turistica San Alfonso del Mar din Chile si amplasata chiar pe malul Oceanului Pacific. Laguna de Cristal din Chile are o lungime.

FOTO. Aeroportul Iasi are cea mai moderna pista din tara

Astazi a avut loc inaugurarea noii piste a Aeroportului International Iasi, cea mai moderna din Romania.

FOTO Un australian a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat inot Canalul Manecii

Cyril Baldock, un inotator in varsta de 70 de ani, a reusit ieri sa traverseze Canalul Manecii in 12 ore si 45 de minute, devenind astfel cea mai in varsta persoana care stabileste acest record.

Un australian de 70 de ani a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat inot Canalul Manecii

Un australian in varsta de 70 de ani a stabilit un nou record mondial, fiind cea mai in varsta persoana care a traversat inot CanalulManecii, scrie BBC News. Cyril Baldock, originar dinSydney, a.

Un bunicut australian a devenit cea mai in varsta persoana care trece inot Canalul Manecii

Un australian in varsta de 70 de ani a devenit cea mai batrana persoana din lume care traverseaza inot Canalul Manecii, informeaza AFP. Cyril Baldock foto), un bunicut simpatic din suburbiile orasului.

Ilie Nastase, despre sansele Simonei Halep la US Open: Speram sa faca un turneu bun, sa atinga acum cea mai buna forma

Fostul tenismen Ilie Nastase a vorbit despre sansele Simonei Halep la US Open, turneu in care este cap de serie numarul doi, precizand ca aceasta trebuie sa isi atinga cea mai buna forma. E greu de spus.

Conflictul dintre Rusia si Ucraina a cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din Europa in ultimii cinci ani

Conflictul dintre rusi si ucrainieni si ingrijorarile privind livrarile de combustibil au cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din ultimii cinci ani inEuropa, scrie ZiarulFinanc.

GALERIE: Cea mai mare piscina din lume

Cea mai mare piscina din lume se afla in Chile, in statiunea San Alfonso del Mar, chiar pe malul Oceanului Pacific. Piscina detine acest titlu inca din anul 2007, iar asta pentru ca are o lungime de 1. 013 metri, contine 250. 000 de metri cubi de apa si se desfasoara pe o suprafata de 8 hectare.

Sectorul constructiilor, cea mai abrupta prabusire din UE

Sectorul constructiilor s-a prabusit cu 10,2% in trimestrul al doilea al anului 2014 fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform Eurostat. Este cea mai abrupta scadere din Uniunea Europeana. Aceasta ar putea fi una din explicatiile pentru recesiunea tehnica in care a intrat Romania. Astfel, in trimestrul I al anului 2014 tara noastra a avut o scadere cu 7,4% fata de trimestrul IV al anului 2013, in date ajustate sezonier. Caderea a continuat si in trimestrul II al anului 2014 cand productia in constructii s-a diminuat cu 1,1% fata de primele 3 luni ale aceluiasi an .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )