Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vezi aici cum arata cea mai mare piscina din lume

Antena3 Antena3,
Vezi aici cum arata cea mai mare piscina din lume

Laguna de Cristal este cea mai mare piscina din lume. Este construita in statiunea turistica San Alfonso del Mar din Chile si amplasata chiar pe malul Oceanului Pacific. Laguna de Cristal din Chile are o lungime. continuă pe Antena3

GALERIE: Cea mai mare piscina din lume

Cea mai mare piscina din lume se afla in Chile, in statiunea San Alfonso del Mar, chiar pe malul Oceanului Pacific. Piscina detine acest titlu inca din anul 2007, iar asta pentru ca are o lungime de 1. 013 metri, contine 250. 000 de metri cubi de apa si se desfasoara pe o suprafata de 8 hectare.

Conflictul dintre Rusia si Ucraina a cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din Europa in ultimii cinci ani

Conflictul dintre rusi si ucrainieni si ingrijorarile privind livrarile de combustibil au cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din ultimii cinci ani inEuropa, scrie ZiarulFinanc.

Romania a inregistrat in iunie cea mai mare scadere anuala a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat in luna iunie cea mai mare scaderea anuala a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, cu un minus de 13,1%, urmata de Portugalia -10,3%) si Slovacia -5%), potrivit datelor publicate de Eurostat.

Ponta: Cea mai mare mizerie a acestui an politic s-a produs - Macovei s-a autocomparat cu Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta a atacat-o dur pe Monica Macovei dupa ce aceasta s-a comparat cu Nelson Mandela. El a catalogat aceasta afirmatie ca fiind cea mai mare mizerie a acestui an politic, sustinand ca Macovei.

Romania, cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii in iunie 2014 fata de iunie 2013

Tara noastra a inregistrat o scadere de 13,1% a lucrarilor de constructii in luna iunie comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, respectiv cel mai mare declin din Uniunea Europeana, arata datele Oficiului European de Statistica Eurostat).

Dinu Patriciu a murit. Marirea si decaderea unui imperiu: cum a facut Patriciu bani, ce avere a avut de fapt si cum a risipit cea mai mare parte din ea

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la 64 de ani. Cel care, pana nu demult, a fost cel mai bogat roman suferea de probleme grave de sanatate de cativa ani. Adevarul va prezinta radiografia tuturor afacerilor mogulului, pornind cu primul sau megabusiness - Rompetrol, dar si parcursul sau in presa romaneasca si falimentarea invariabila a tuturor proiectelor in care a pompat bani Dinu Patriciu.

Biofarm, cea mai mare pondere in activul SIF Muntenia

Biofarm si Banca Transilvania au ajuns cele mai importante detineri in portofoliul SIF4 Muntenia, potrivit raportului semestrial publicat de societate, saptamana trecuta.

Cea mai mare catastrofa din istoria Cailor Ferate Romane: Accidentul de la Ciurea din 1/13 ianuarie 1917

La Ciurea, in ianuarie 1917, a fost iadul pe pamant, iadul adevarat in toata grozavenia lui, asa cum scrie Elena Emandi intr-un volum de memorii din 1919. Cel mai cumplit accident feroviar din istoria.

Cea mai mare retea de contrabandisti care actiona la frontiera verde a judetului Vaslui, judecata in stare de arest

Magistratii Tribunalului Vaslui au dispus declansarea cercetarii judecatoresti in dosarul in care un ofiter de la Sectorul de Frontiera Husi, doi ofiteri basarabeni seful Punctului de frontiera Leova si un subaltern al acestuia), alaturi de alti patru cetateni din Republica Moldova sunt acuzati ca introduceau ilegal in Romania cantitati mari de tigari de contrabanda, pe frontiera verde a judetului Vaslui.

Fermierii afectati direct de embargoul rus asupra fructelor si legumelor vor lua cea mai mare parte a ajutoarelor oferite de UE

Comisia Europeana a anuntat ieri ca va debloca fonduri in valoare de 125 de milioane de euro pentru a sprijini fermierii afectati de embargoul rus asupra sectorului de legume-fructe din UE. Teoretic, toti producatorii pot beneficia de ajutoare, insa prioritate vor avea cei care exportau direct in Rusia - fermierii romani nu se regasesc in aceasta categorie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )