Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Un australian a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat inot Canalul Manecii

Adevărul Adevărul,
FOTO Un australian a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat inot Canalul Manecii

Cyril Baldock, un inotator in varsta de 70 de ani, a reusit ieri sa traverseze Canalul Manecii in 12 ore si 45 de minute, devenind astfel cea mai in varsta persoana care stabileste acest record. continuă pe Adevărul

Un bunicut australian a devenit cea mai in varsta persoana care trece inot Canalul Manecii

Un australian in varsta de 70 de ani a devenit cea mai batrana persoana din lume care traverseaza inot Canalul Manecii, informeaza AFP. Cyril Baldock foto), un bunicut simpatic din suburbiile orasului.

Un australian de 70 de ani a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat inot Canalul Manecii

Un australian in varsta de 70 de ani a stabilit un nou record mondial, fiind cea mai in varsta persoana care a traversat inot CanalulManecii, scrie BBC News. Cyril Baldock, originar dinSydney, a.

Un australian de 70 de ani, cel mai varstnic inotator care a traversat Canalul Manecii

Un australian in varsta de 70 de ani a devenit cel mai varstnic inotator care a traversat Canalul Manecii, o realizare pe care a sarbatorit-o cu cateva beri din motive medicale, transmite AFP.

FOTO. Aeroportul Iasi are cea mai moderna pista din tara

Astazi a avut loc inaugurarea noii piste a Aeroportului International Iasi, cea mai moderna din Romania.

Serialul Urzeala tronurilor, cea mai piratata forma de entertainment

Serialul Urzeala tronurilor/Game of Thrones a bifat un nou record si a devenit cel mai piratat show din istoria entertainmentului. La doua luni de la finalul celui de-al patrulea sezon, serialul are aproximativ 300. 000 de descarcari ilegale pe zi.

Epidemia de Ebola: Militarii liberieni vor impusca orice persoana care incearca sa treaca ilegal granita

Fortele armate din Liberia au primit ordin sa impuste orice persoana care incearca sa treaca ilegal granita din statul vecin Sierra Leone, inchisa pentru a stopa raspandirea virusului mortal Ebola, scrie luni ziarul local Daily Observer.

Ilie Nastase, despre sansele Simonei Halep la US Open: Speram sa faca un turneu bun, sa atinga acum cea mai buna forma

Fostul tenismen Ilie Nastase a vorbit despre sansele Simonei Halep la US Open, turneu in care este cap de serie numarul doi, precizand ca aceasta trebuie sa isi atinga cea mai buna forma. E greu de spus.

Sectorul constructiilor, cea mai abrupta prabusire din UE

Sectorul constructiilor s-a prabusit cu 10,2% in trimestrul al doilea al anului 2014 fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform Eurostat. Este cea mai abrupta scadere din Uniunea Europeana. Aceasta ar putea fi una din explicatiile pentru recesiunea tehnica in care a intrat Romania. Astfel, in trimestrul I al anului 2014 tara noastra a avut o scadere cu 7,4% fata de trimestrul IV al anului 2013, in date ajustate sezonier. Caderea a continuat si in trimestrul II al anului 2014 cand productia in constructii s-a diminuat cu 1,1% fata de primele 3 luni ale aceluiasi an .

Micii actionari considera dividendele drept cea mai buna metoda de fidelizare

Peste 80% dintre actionarii, persoane fizice, vad actiunile pe care le detin la SIF2 Moldova ca pe o investitie pe termen lung, iar peste 70% considera ca dividendele reprezinta cea mai buna metoda de fidelizare, reiese dintr-un sondaj al perceptiilor asupra activitatii si performantelor SIF Moldova, realizat de GSSC Avangarde, in perioada iunie-august 2014.

OK! Bette Davis, legenda cinematografiei care ar fi meritat Oscarul pentru cea mai fermecatoare scorpie

Iar fata rea poate da cu adevarat masura talentului. Dar multi spun ca si dincolo de film ar fi meritat Oscarul pentru cea mai fermecatoare scorpie!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )