Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia: sapte morti si zeci de raniti intr-un accident de autocar

Hotnews Hotnews,
 Italia: sapte morti si zeci de raniti intr-un accident de autocar

Sapte persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, intr-un accident de autobuz din Italia. Autobuzul a cazut de pe un pod rutier 30 de metri in gol, au declarat oficialii politiei, citati de presa italiana, transmite AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Italia: 30 de morti si zeci de raniti in urma unui accident de autocar

30 de persoane au murit si mai multe au fost ranite, duminica, intr-un accident de autocar langa Avellino, Italia. Vehiculul a cazut de pe un pod rutier 30 de metri in gol.

UPDATE36 de morti in urma unui accident de autocar in Italia

36 de persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, intr-un accident de autobuz din Italia. Autobuzul a cazut de pe un pod rutier 30 de metri in gol, au declarat oficialii politiei, citati de presa italiana, transmite AFP.

UPDATE Cel putin 38 de morti in urma unui accident de autocar in Italia

Cel putin 38 de persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, intr-un accident de autobuz din Italia. Autobuzul a cazut de pe un pod rutier 30 de metri in gol, au declarat oficialii politiei, citati de presa italiana, transmite AFP.

FOTO VIDEO 36 de morti in urma unui accident de autocar in sudul Italiei

36 de persoane au murit si mai multe au fost ranite, duminica, intr-un accident de autocar langa Avellino, Italia. Vehiculul a cazut de pe un pod rutier 30 de metri in gol.

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 38 de morti intr-un accident rutier produs in ...

UPDATE Un nou bilant al accidentului din Italia indica faptul ca 38 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP. Luni dimineata bilantul era de 36 de morti si alti 10 raniti, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de .

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 39 de morti intr-un accident rutier produs in ...

UPDATE Un nou bilant al accidentului din Italia indica faptul ca 39 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP. Luni dimineata bilantul era de 36 de morti si alti 10 raniti, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de .

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 36 de morti intr-un accident rutier produs in ...

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, relateaza Mediafax. Este vorba despre unul dintre cele mai sangeroase accidente rutiere inregistrate in Europa in ultimii ani, ultimul avand loc in martie 2012 in Elvetia, unde au murit 28 de persoane, inclusiv 22 de copii. La ora 01. 45 ora .

Cel putin 36 de persoane au murit in Italia intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea italiana Napoli, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, transmite AFP.

Un roman a murit intr-un accident de munca in Italia, in prima lui zi de lucru

Un roman de 43 de ani a murit intr-un accident de munca, la Roma, chiar in prima lui zi de lucru. Barbatul a cazut de pe o schela improvizata in via Pescara, in cartierul San Giovanni. Romanul s-a lovit la.

O masina de corp diplomatic a fost implicata intr-un accident mortal in Mures.

O masina cu numar de corp diplomatic a fost implicata, vineri, intr-un accident produs pe DN13A Targu Mures - Sovata, intre localitatile muresene Calimanesti si Fantanele, in urma caruia o persoana si-a pierdut viata si alte sase au fost ranite, informeaza Mediafax. Adjunctul sefului IPJ Mures, Valer Ujica, a declarat ca circulatia pe DN13A Targu Mures - Sovata, intre localitatile muresene Calimanesti si Fantanele, este blocata in urma unui accident, din primele informatii reiesind ca o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )