Libnet.ro
UNICEF

08:30

Italia: Un tata a fost condamnat pentru ca a angajat un bataus ca sa-i rupa degetele fiului homosexual

Hotnews Hotnews,
 Italia: Un tata a fost condamnat pentru ca a angajat un bataus ca sa-i rupa degetele fiului homosexual

Barbatul, in varsta de 75 de ani, i-a platit in aprilie batausului 2. 500 de euro pentru a-i ataca pe fiul sau de 43 de ani si pe partenerul acestuia si sa le vandalizeze masina. continuă pe Hotnews

Un antropolog britanico-iranian a fost condamnat in Iran la noua ani de inchisoare

Un antropolog britanico-iranian, Kameel Ahmady, a fost condamnat in Iran la noua ani de inchisoare, pentru cercetari subversive, a relatat duminica, agentia de presa Tasnim.

Seria de crime care a socat Japonia: Ucigasul de pe Twitter a fost condamnat la moarte

Takahiro Shiraishi, supranumit ucigasul de pe Twitter, a fost condamnat marti la moarte intr-un caz care a socat Japonia si a starnit noi dezbateri in legatura cu discutiile despre sinucidere pe platformele sociale, relateaza BBC.

Cazul care a socat Japonia: Ucigasul de pe Twitter a fost condamnat la moarte, dupa ce a omorat noua persoane

Un japonez care a ucis noua persoane dupa ce le-a contactat pe twitter a fost condamnat la moarte, intr-un proces care a zguduit intreaga tara, relateaza BBC News.

Sharon Osbourne a fost spitalizata pentru scurt timp din cauza COVID-19

Sharon Osbourne, recent testata pozitiv la COVID-19, a fost spitalizata pentru scurt timp, a anuntat.

141.600 de tablete furnizate de Orange au fost livrate pentru elevi in programul national Scoala de acasa

Peste 141. 600 de tablete, furnizate de Orange, au fost livrate pentru ca elevii sa poata continua invatarea online, in programul national Scoala de acasa. Ca furnizor in doua dintre cele trei licitatii organizate sub coordonarea Ministerului Educatiei si Cercetarii MEC), prin Oficiul National de Achizitii Centralizate ONAC), la nivel national, Orange a transmis catre inspectoratele scolare din 24 de judete ISJ-uri) tablete conectate la internet nelimitat. Echipamentele vor veni in sprijinul copiilor din aproximativ 10. 000 de unitati de invatamant, care vor putea sa ia parte la cursuri online, sa pastreze legatura cu profesorii si sa continue procesul educational in contextul pandemiei, conform unui comunicat trimis redactiei.

Seful DSP Maramures a fost amendat pentru ca nu purta masca in timp ce era premiat pentru eforturile in lupta Covid

Mai multe oficialitati ale judetului Maramures au participat weekend-ul trecut la o festivitate in care au fost premiati pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19. Festivitatea de premiere a avut loc.

Wizz Air executata silit pentru discriminarea angajatilor sai

Judecatoria Buftea a incuviintat luni executarea silita in temeiul titlului executoriu reprezentat de hotararile CNCD si confirmate de inalta Curte de Casatie si Justitie, obligand Wizz Air sa publice rezumatul aceastor decizii in presa de circulatie nationala si in propria publicatie care se distribuie calatorilor. Gigantul low-cost Wizz Air are de o lunga perioada de timp o reputatie sumbra atunci cand vine vorba de modul cum isi trateaza angajatii, arata un comunicat al CNS Cartel Alfa. Doua sentinte definitive ale inaltei Curti de Casatie si Justitie din anul 2019 confirma faptul ca Wizz Air se face vinovata de discriminarea angajatilor sai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )