Libnet.ro
UNICEF

12:30

Italia verifica situatia financiara a celor mai mari banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia verifica situatia financiara a celor mai mari banci

Banca centrala a Italiei verifica situatia financiara a celor mai mari banci din tara, pe fondul unor temeri manifestate de autoritati, investitori si unii bancheri privind situatia unor institutii de credit din Italia si cresterea creditelor neperformante, arata publicatia Wall Street Journal WSJ). continuă pe Ziarul Bursa

Forbes: Angelina Jolie, actrita cu cele mai mari venituri de la Hollywood

Angelina Jolie, cunoscuta actrita de origine americana, a avut, in ultimul an, incasari care i-au adus titlul de regina in topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la Hollywood, cu venituri de peste 24 de milioane de euro.

Deponentii Bank of Cyprus vor pierde circa 50% din depunerile mai mari de 100.000 euro

Deponentii bancii cipriote Bank of Cyprus vor pierde 47,5% din depunerile mai mari de 100. 000 de euro, urmand ca in schimbul banilor retinuti pentru recapitalizarea institutiei de credit sa primesca actiuni la banca si obligatiuni convertibile in actiuni, conform unui oficial de rang inalt al bancii, citat de Wall Street Journal.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW a lansat masina electrica i3 care va fi prezenta din noiembrie in cele mai mari piete europene

BMW a lansat prin evenimente simultane in Londra, New York si Beijing modelul electric i3, masina cu care germanii spera sa revolutioneze industria auto. In cele mai mari piete europene masina va fi livrata in noiembrie, cu preturi de la 34. 950 euro, iar autonomia va fi de 160 km cu motorul electric si de peste 260 km cu motor-generator pe benzina. Intra in articol pentru a vedea cateva clipuri despre lansare si despre functionarea lui i3.

Topul celor mai periculoase locuri de munca din lume

Jurnalistii publicatiei britanice The Sun au intocmit un clasament al celor mai periculoase locuri de munca din lume. Meseriile de politist, jurnalist sau de taietor din lume au intrat in topul joburilor.

Bucurestiul, in topul celor mai ieftine destinatii logistice din lume

Costurile de ocupare ale spatiilor logistice din Bucuresti vor creste doar cu 0,3% pana in 2017, la 77 de dolari pe mp annual, fiind printre cele mai reduse evolutii prognozate la nivel global, arata cel mai recent raport dedicat pietei de profil.

Topul celor mai scumpe terenuri agricole din Europa: unde se afla Romania

Desi in Romania valoarea terenurilor agricole a cunoscut o crestere accelerata odata cu aderarea la Uniunea Europeana, pretul mediu al unui hectar este aproape la acelasi nivel cu cel din Brazilia sau Suedia, respectiv de pana la 12 ori mai mic decat.

Ce venituri au administratorii celei mai mari piete din Republica Moldova

Piata Centrala din Chisinau este cea mai mare si mai aglomerata piata agroalimentara din Capitala si probabil din tara. Potrivit unor estimari anual aici se vinde si se cumpara marfa de peste un miliard de dolari, dar datele oficiale arata volume de zeci de ori mai mici. Periodic in jurul acestei piete izbucnesc scandaluri si proteste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )