Libnet.ro
UNICEF

00:07

ITP 2018: Verificare anuala pentru masinile mai vechi de 12 ani si la 3 ani pentru masinile noi

Hotnews Hotnews,
 ITP 2018: Verificare anuala pentru masinile mai vechi de 12 ani si la 3 ani pentru masinile noi

Legislatia pentru Inspectiile Tehnice Periodice ITP) pentru autovehicule s-a schimbat de la 1 ianuarie 2018, astfel incat pentru masinile mai vechi de 12 ani este nevoie anual de ITP, iar pentru masinile noi prima vizita la ITP se face la trei ani de la data primei inmatriculari in Romania, nu la doi ani, cum a fost pana acum. Aceste modificari afecteaza circa 60% din parcul auto al Romaniei si vor genera cheltuieli suplimentare de circa 492 milioane lei pe an circa 100 milioane euro) pentru proprietarii acestor masini, fara ca toti acesti bani sa ajunga la stat, ci mai degraba la proprietarii de statii ITP. continuă pe Hotnews

Proiect: Politisti romani de la Pasapoarte, detasati la ambasadele din strainatate pentru eliberarea mai rapida a documentelor de calatorie

Politisti romani din structurile de pasapoarte ar putea fi detasati, la cererea justificata a Ministerului Afacerilor Externe MAE), la misiunile diplomatice sau la oficiile consulare ale tarii in strainatate, pentru eliberarea mai rapida a documentelor de calatorie, arata un proiect de Ordonanta a Guvernului, pus joi in dezbatere publica pe site-ul Minsiterului Afacerilor Interne MAI).

CES 2018: Tendinte de la una din cele mai mari conventii de start-upuri si companii tech

In cateva zile va incepe International Consumer Electronics Show CES 2018), una dintre cele mai mari conventii de start-upuri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. CES este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic se reunesc pentru a arata ultimele progrese in domeniu.

Politisti de la Pasaporte, detasati la ambasade pentru eliberarea mai rapida a documentelor de calatorie

Autoritatile nu uita scandalul cozilor de la pasapoarte. Politisti de la structurile de pasapoarte ar putea fi trimisi la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei in strainatate pentru preluarea mai rapida a cererilor pentru eliberarea pasapoartelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )