Libnet.ro
UNICEF

23:15

Eu o iubesc pe Codruta. Kovesi, aparata de cine se asteapta mai putin

B1 B1,
Eu o iubesc pe Codruta. Kovesi, aparata de cine se asteapta mai putin

Laura Codruta Kovesi este aparata de cine se asteapta mai putin. in urma cercetarii disciplinare ca urmare a sesizarii inaintata de fostii anchetatori ai DNA Mihaiela Moraru Iorga si Doru. continuă pe B1

VIDEO Laura Codruta Kovesi: Dosarul Belina este din luna mai 2017

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca dosarul Belina, in care sunt implicati o serie de lideri din PSD, dateaza din luna mai 2017.

Lovitura CRUNTA pentru Codruta Kovesi

Un judecator al Curtii de Apel Bucuresti a suspendat ordinul de revocare a Mihaelei Iorga Moraru, emis de Laura Codruta Kovesi pe 5 iulie, potrivit sursazilei. ro. Potrivit portalului instantelor de judecata,.

Lovitura pentru Codruta Kovesi. Instanta a decis: Procurorul Mihaiela Iorga se poate intoarce la DNA

Curtea de Apel Bucurestia decis, miercuri, suspendarea, pana la solutionarea procesului, a ordinului emis de Laura Codruta Kovesi de a o revoca din DNA pe procurorul Mihaiela Iorga Moraru, masura.

Lovitura pentru Codruta Kovesi. Procurorul Mihaela Iorga a castigat in instanta si se poate intoarce la DNA

Un judecator al Curtii de Apel Bucuresti a suspendat ordinul de revocare a Mihaelei Iorga Moraru, emis de Laura Codruta Kovesi pe 5 iulie, potrivit sursazilei. ro. Potrivit portalului instantelor de judecata,.

Laura Codruta Kovesi, atac dur la seful Inspectiei Judiciare: A facut parte din Masonerie si nu a scris in declaratia de interese

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca institutia pe care o conduce nu este intr-un conflict cu Inspectia Judiciara. Totodata, il acuzape seful acesteia, Lucian Netejoru.

Laura Codruta Kovesi ar putea fi obligata sa raspunda in Parlament

Este ziua decisiva pentru Laura Codruta Kovesi la Curtea Constitutionala. Judecatorii decid in scurt timp daca sefa DNA va fi obligata sa raspunda in fata Comisiei de Ancheta a alegerilor din.

Laura Codruta Kovesi sesizeaza CSM, dupa declaratiile ministrului Justitiei pe dosarul Insula Belina

Laura Codruta Kovesi a trimis o solicitare Coniliului Superior al Magistraturii pentru a analiza daca afirmatiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, conform carora procurorii nu pot verifica legalitatea hotararilor de guvern sunt de natura sa afecteze independenta sistemului judiciar .

Laura Codruta Kovesi, contrazisa de DGPI: Directia a trimis 29 de informari structurilor DNA

Reprezentantii Directiei Generala de Protectie Interna DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne o contrazic pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, care a declarat luni ca institutia pe care o conduce nu.

CUTREMUR in lumea justitiei! Ce se iNTAMPLA chiar acum cu Laura Codruta Kovesi

In urma plangerilor procurorilor revocati, Iorga Moraru si Doru Tulus, inspectorii judiciari au dispus inceperea cercetarii disciplinare fata de conducerea DNA: Laura Codruta Kovesi, procuror s.

VIDEO Sefa DNA, cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara. Anterior, Laura Codruta Kovesi l-a acuzat pe inspectorul-sef al IJ ca face parte din Masonerie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca, in ultimul an si jumatate, a avut foarte multe controale din partea Inspectiei Judiciare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )