Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, ar fi fost batut in arest - presa locala

Hotnews Hotnews,
 Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, ar fi fost batut in arest - presa locala

Observatorul de Prahova relateaza, citand surse din interiorul Inspectoratului Judetean Prahova, ca Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, ar fi fost batut si jefuit in urma cu trei zile in arestul de la Campina, de un interlop. continuă pe Hotnews

Cumnatul premierului ar fi fost batut si jefuit in arest: Iulian Hertanu ar fi fost transportat la Spitalul Judetean Ploiesti pentru ingrijiri medicale

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ar fi fost batut si jefuit in arestul de la Campina de un interlop din comuna prahoveana Floresti, potrivit unor surse din interiorul IPJ Prahova, citate de.

FOTO: Replica lui Rares Bogdan pentru Victor Ponta: Este un mincinos patentat. Premierul Romaniei este pur si simplu MITOMAN

Rares Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de putere de la postul de televiziune Realitatea Tv i-a raspuns, luni, pe Facebook premierului Victor Ponta care, duminica seara, la Antena 3 spusese ca este afectat de faptul ca presa i-a linsat mediatic mama in dosarul de fraudere de fonduri europene al cumnatului sau, Iulian Hertanu.

Victor Ponta: Ma afecteaza atacurile la adresa familiei

Victor Ponta a vorbit, duminica, la Antena 3, despre ancheta de la Pitesti in care este vizat cumnatul sau. Normal ca sunt afectat. Eu nu mint poporul. ) Ma doare cand vine vorba de familia mea, a spus premie.

Victor Ponta, la Antena 3: Ministrul Ioan Rus mi-a dat o veste buna si una proasta. Vestea buna, s-a dat castigatorul pentru studiul de fezabilitate la autostrada Pitesti-Sibiu. Vestea proasta e ca imediat s-a depus contestatie

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca este necesara o noua lege a achizitiilor publice in conditiile in care procedura de contestare prevazuta in actuala lege duce la intarzieri majore in derulara proiectelor de infrastructura. Ponta a anuntat ca a fost recent informat de ministrul Tranporturilor Ioan Rus ca a fost desemnat un castigator pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Pitesti-Sibiu, adaugand ca imediat a fost depusa si o contestatie. Ponta: PSD va vota in Parlament pentru numirea lui Hellvig la SRI / Faptul ca in R. Moldova e un guvern minoritar care depinde de comunisti nu ma bucura .

Victor Ponta, despre numirea lui Hellvig la sefia SRI: Eu am fost primul care am votat pentru

Premierul Victor Ponta, a declarat ca el a fost primul care a votat pentru numirea lui Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii, alaturi de colegii sai de partid care au votat asa cum au.

Victor Ponta: E normal sa avem CSAT. Situatia din Ucraina e proasta, dar Romania este o tara foarte stabila

Premierul Victor Ponta a declarat luni, in contextul convocarii sedintei CSAT pentru marti la ora 15. 00, ca a fost consultat in acest sens si ca organizarea unei astfel de sedinte este normala. Am fost.

Victor Ponta: E normal sa avem CSAT. Situatia din Ucraina e proasta, dar Romania este o tara foarte stabila (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, in contextul convocarii sedintei CSAT pentru marti la ora 15. 00, ca a fost consultat in acest sens si ca organizarea unei astfel de sedinte este normala. Am fost.

Victor Ponta despre scandalul ANRP. De ce NU vrea sa ramana in functie conducerea demisionara

Victor Ponta a fost intrebat marti seara, intr-o emisiune televizata, despre situatia de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), unde presedintele si cei doi vicepresedinti si-au.

Premierul Victor Ponta, prima reactie dupa votul pentru numirea lui Hellvig la SRI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca a fost primul care a votat pentru numirea lui Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii SRI), alaturi de colegii sai de partid care au votat asa cum au.

SCANDAL intre DNA si Victor Ponta pe tema recuperarii prejudiciilor

Directia Nationala Anticoruptie arata ca premierul creeaza o confuzie grava prin faptul ca pune la indoiala datele referitoare la recuperarea prejudiciilor, prezentate de DNA la bilant, Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )