Libnet.ro
UNICEF

21:30

Iulin Vladu: Demisia premierului Victor Ponta este una tardiva

Adevărul Adevărul,
Iulin Vladu: Demisia premierului Victor Ponta este una tardiva

Co-presedintele PNL Dambovita, deputatul Iulian Vladu, spune ca decizia premierului de a demisiona, este una tardiva. Victor Ponta si-a depus mandatul, ca urmare a protestului de marti, in care peste 25. 000 de romani au cerut demisiile lui Ponta, Oprea si Piedone. continuă pe Adevărul

Demisia premierului Victor Ponta a facut inconjurul lumii

Principalele agentii de presa straine si publicatii din intreaga lume anunta miercuri demisia premierului Victor Ponta si a Guvernului Romaniei, dupa ample proteste de strada, in urma incendiului care a avut loc vineri intr-un club din Bucuresti, soldat cu peste 30 de morti.

PRIMELE REACTII ale politicienilor dupa demisia premierului Victor Ponta. Basescu: Multumesc

Intre primii politicieni care au reactionat la demisia premierului Victor Ponta s-au numarat fostul sef al statului, Traian Basescu, si prim vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

FOTO Cum arata demisia lui Victor Ponta

Demisia premierului Victor Ponta a ajuns miercuri seara la presedintele Klaus Iohannis. Ponta a anuntat miercuri dimineata ca demisioneaza, dupa protestul care a reunit zeci de mii de oameni in Bucuresti, in urma tragediei de la clubul Colectiv.

Sedinta de urgenta a PNL, dupa demisia lui Victor Ponta

Liberalii se reunesc intr-o sedinta de urgenta, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca demisioneaza. Propunerea PNL pentru fotoliul de premier este Catalin Predoiu.

Mircea Dusa: Demisia lui Victor Ponta este un gest al unui politician responsabil

Demisia premierului Victor Ponta este un gest al unui politician responsabil, a declarat miercuri ministrul Apararii, Mircea Dusa. Este un gest al unui politician responsabil, a spus Dusa, la Parlament.

Cum afecteaza economia demisia premierului

Demisia premierului Victor Ponta ar putea afecta cresterea economica in lipsa unei solutii clare la situatia politica, insa avansul puternic al consumului face putin probabila o incetinire mai puternica a cresterii PIB, potrivit firmei britanice de consultanta Capital Economics.

Geoana: Demisia lui Victor Ponta este prea putin si vine prea tarziu

Mircea Geoana, fost presedinte PSD, a spus miercuri ca demisia lui Victor Ponta este prea putin si vine prea tarziu. Demisia lui Victor Ponta este prea putin si vine prea tarziu. Acum un an, romanii au.

Basescu implineste 64 de ani. Ponta demisioneaza. Reactia fostului presedinte

Presedintele MP, Traian Basescu, implineste, miercuri, 64 de ani. Fostul sef al statului a multumit, pe pagina lui de Facebook, pentru demisia premierului Victor Ponta.

Primele reactii dupa ce Victor Ponta a demisionat. Basescu: Este un mare cadou pentru Romania

Victor Ponta a demisionat. Lumea politica saluta demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului. Traian Basescu, Liviu Dragnea si Ludovic Orban considera ca Romania are sansa unui nou inceput.

Cum va afecta demisia lui Victor Ponta economia Romaniei

Demisia premierului Victor Ponta ar putea afecta cresterea economica in lipsa unei solutii clare la situatia politica, insa avansul puternic al consumului face putin probabila o incetinire mai puternica a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )