Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un japonez a transformat o fosta fabrica Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata cu 17.500 de LED-uri. Aceasta livreaza 10.000 de salate pe zi

Adevărul Adevărul,
Un japonez a transformat o fosta fabrica Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata cu 17.500 de LED-uri. Aceasta livreaza 10.000 de salate pe zi

Japonezul Shigeharu Shimamura a transformat o fosta fabrica de semiconductori a Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata de 17. 500 de becuri LED. Aceasta are o suprafata de 2. 300 de metri patrati, a fost deschisa in aceasta vara si deja produce 10. 000 de salate pe zi. continuă pe Adevărul

Afacere inedita intr-o fosta fabrica Sony: cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata cu 17.500 de LED-uri. Un japonez livreaza 10.000 de salate pe zi

Japonezul Shigeharu Shimamura a transformat o fosta fabrica de semiconductori a Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata de 17. 500 de becuri LED. Aceasta are o suprafata de 2. 300 de metri patrati, a fost deschisa in aceasta vara si deja produce 10. 000 de salate pe zi.

FOTO. Un japonez a realizat cea mai mare ferma de interior din lume

Un agricultor japonez a deschis in aceasta vara cea mai mare ferma de interior din lume, unde produce salata.

eBay va deveni cea mai mare companie din lume care accepta Bitcoin

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin, devenind cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de servicii, relateaza Bloomberg.

Premierul francez: Terorismul, cea mai mare amenintare din ultimele decenii

Terorismul reprezinta cea mai mare amenintare a lumii in ultimele decenii, considera premierul francez Manuel Valls, informeaza AFP, citata de Agerpres. in timpul unei vizite la Tunis, Valls a declarat ca.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie la nivel global, ca urmare a triplarii Produsului Intern Brut PIB), de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, potrivit unui raport al companiei de consultanta IHS Economics din SUA.

China va fi cea mai mare economii a lumii in 2024; PIB-ul va atinge 30 trilioane de dolari

China va surclasa Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie a lumii, iar produsul intern brut PIB-ul) tarii se va tripla de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, arata un raport al companiei de.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi SUAin urmatorii 10 ani, devenind cea mai mare economie la nivel global. Surclasarea va avea loc ca urmare a triplarii PIB-ului Chinei, de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 de.

Uitarea s-a asternut peste cea mai mare tragedie navala de pe Dunare

La 25 de ani de la poate cel mai mare accident fluvial de pe Dunare, in care au pierit peste 200 de persoane, este astazi un episod uitat, despre care se vorbeste tot mai putin. Autoritatile nu mai fac intalniri, nimeni nu mai scrie carti despre acest eveniment, nimeni nu mai toarna filme. Doar rudele mai trec pe la mormintele victimelor.

Care sunt companiile de transport aerian cu cea mai mare vizibilitate in publicitate

Compania Blue Air ocupa primul loc in topul celor mai vizibile companii de transport aerian, cu 366 de reclame inregistrate in perioada analizata, si un rate card estimat la 330. 379 euro, conform unui studiu mediaTrust , furnizor de servicii de.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024

Rajiv Biswas, economist la IHS Economics: in urmatorii zece ani, economia Chinei se va indrepta catre o crestere mai rapida a consumului, ceea ce va ajuta structura economiei nationale, precum si cresterea din regiunea Asia-Pacific.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )