Libnet.ro
UNICEF

18:45

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024

România Liberă România Liberă,
China va fi cea mai mare economie din lume in 2024

Rajiv Biswas, economist la IHS Economics: in urmatorii zece ani, economia Chinei se va indrepta catre o crestere mai rapida a consumului, ceea ce va ajuta structura economiei nationale, precum si cresterea din regiunea Asia-Pacific. continuă pe România Liberă

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi SUAin urmatorii 10 ani, devenind cea mai mare economie la nivel global. Surclasarea va avea loc ca urmare a triplarii PIB-ului Chinei, de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 de.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie la nivel global, ca urmare a triplarii Produsului Intern Brut PIB), de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, potrivit unui raport al companiei de consultanta IHS Economics din SUA.

Premierul francez: Terorismul, cea mai mare amenintare din ultimele decenii

Terorismul reprezinta cea mai mare amenintare a lumii in ultimele decenii, considera premierul francez Manuel Valls, informeaza AFP, citata de Agerpres. in timpul unei vizite la Tunis, Valls a declarat ca.

China va fi cea mai mare economii a lumii in 2024; PIB-ul va atinge 30 trilioane de dolari

China va surclasa Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie a lumii, iar produsul intern brut PIB-ul) tarii se va tripla de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, arata un raport al companiei de.

Cea mai ciudata nunta din lume. Cu cine au fortat-o parintii sa se casatoreasca: Trebuia rupt blestemul

Mangli Munda o tanara de 18 ani din India a fost fortata de parintii ei sa se marite cu un caine. Si asta pentru ca rudele fetei credeau ca este lovita de un blestem:Niciun baiat nu s-a uitat la.

FOTO Premiile Conde Nast: a fost aleasa cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Plaje cu nisip alb, ape limpezi si localnici prietenosi cu turistii, acestea sunt numai cateva din calitatile destinatiei premiate anul acesta cu trofeul pentru cea mai frumoasa insula din lume, la Londra, cu ocazia decernarii premiilor anuale oferite de revista de turism Conde Nast Traveller.

Tesla Motors va construi cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada

Tesla Motors a decis sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada, stat care i-a oferit facilitati fiscale in valoare de pana la 1,3 miliarde de dolari, estimand ca proiectul va genera o crestere a economiei regiunii cu.

Victor Ponta a incurajat compania Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori din lume din sectorul energetic, sa dezvolte investitii in Romania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi la Palatul Victoria, cu presedintele pentru Emisfera Estica al companiei Halliburton, Joe Rainey, anunta guvernul intr-un comunicat. Halliburton este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de produse si servicii din sectorul energetic, explica Guvernul.

Andrioaiei, PSC: Constructorii au nevoie ca de aer de investitii publice

Sectorul constructiilor din tara noastra a inregistrat o scadere de 10,2% a productiei, in trimestrul II al acestui an fata de trimestrul I, fiind cea mai mare prabusire din Uniunea Europeana, potrivit datelor Eurostat.

AmCham Romania si AMRO: Situatia tensionata in plan geopolitic impune o mai mare determinare din partea Guvernului de a face un mediu mai bun pentru companiile care au operatiuni in Romania

Recentele provocari de ordin economic si situatia tensionata in plan geopolitic impun o mai mare determinare din partea Guvernului de a face in Romania un mediu mai bun pentru companiile care au deja operatiuni aici, si o destinatie mai atractiva pentru potentiali investitori, se arata intr-un comunicat de presa al AmCham Romania si al Consiliului de Afaceri Romano- American AMRO), transmis cu ocazia organizarii unui seminar dedicat analizei impactului reglementarilor legislatie asupra mediului de afaceri. La seminar participa premierul Victor Ponta si Hoyt Yee, asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )