Libnet.ro
UNICEF

18:30

Jean Padureanu isi va executa pedeapsa in regim semideschis, la Spitalul Penitenciarului Jilava.

România Liberă România Liberă,
Jean Padureanu isi va executa pedeapsa in regim semideschis, la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Jean Padureanu, condamnat in Dosarul Transferurilor, isi va executa pedeapsa in regim semideschis, la Spitalul Penitenciarului Jilava, din cauza starii sale de sanatate, potrivit Mediafax. Comisiei pentru individualizarea pedepselor a decis, joi, ca in cazul lui Jean Padureanu pedeapsa, trei ani si patru luni de inchisoare, sa fie executata in regim semideschis. Padureanu a formulat o cerere de intrerupere a executarii pedepsei, care ar fi trebuit sa se judece joi, insa Tribunalul Ilfov a . continuă pe România Liberă

Jean Padureanu isi va executa pedeapsa in regim semideschis la Spitalul Penitenciarului Jilava

O comisie pentru individualizarea pedepselor a decis joi ca Jean Padureanu sa isi execute pedeapsa in regim semideschis la Spitalul Penitenciarului Jilava. Si cererea de intrerupere a executarii pedepsei formulata de Jean Padureanu trebuia sa se discute, insa aceasta a fost amanata.

Jean Padureanu va executa pedeapsa in regim semideschis. Acesta nu a putut fi adus la Tribunalul Ilfov din motive medicale

Jean Padureanu, condamnat in dosarul Transferurilor la trei ani si patru luni de inchisoare, nu a putut fi adus la Tribunalul Ilfov unde magistratii au luat in discutie cererea acestuia de intrerupere a pedepsei pe motive medicale. Padureanu nu a putut fi transportat din cauza afectiunilor de care sufera.

Jean Padureanu va beneficia de regim semideschis in penitenciar

Jean Padureanu va beneficia de regim semideschis in penitenciar, potrivit Comisiei pentru individualizarea pedepselor. Padureanu va fi primul condamnat din dosarul Transferurilor care va beneficia de un astfel d.

Dosarul Transferurilor: Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis.

Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, a decis Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova, conform B1. ro. Ei au la dispozitie trei zile pentru a contesta decizia la judecatorul delegat. Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea si Jean Padureanu sunt in continuare in perioada de carantina la Penitenciarul Poarta Alba. Gigi Netoiu este in continuare in carantina la Penitenciarul din Craiova. Citeste si: .

Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis

Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, a decis Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.

Avocat: Jean Padureanu are Alzheimer si dementa mixta. Cere insotitor.

Avocatul lui Jean Padureanu declara ca omul de fotbal, condamnat in Dosarul Transferurilor, are boala Alzheimer in forma avansata si dementa mixta. El cere INML sa stabileasca daca fostul presedinte al Gloriei Bistrita are nevoie de insotitor, conform Mediafax. Avocatul Ion Cazacu a depus la instanta si documentele medicale din care ar rezulta ca Jean Padureanu a fost diagnosticat cu boala Alzheimer in forma avansata si dementa mixta. Cazacu a aratat ca, din cauza bolii de care sufera, .

Soarta lui Jean Padureanu, decisa de medicii de la INML.

Tribunalul Ilfov a dispus ca Jean Padureanu sa fie dus la INML pentru o expertiza medico-legala, care sa stabileasca daca bolile de care sufera fostul presedinte al Gloriei Bistrita fac necesara intreruperea executarii pedepsei de trei ani si patru luni de inchisoare. Avocatul lui Jean Padureanu a depus in 19 martie, la Tribunalul Ilfov, cererea de intrerupere a executarii pedepsei primite de fostul presedinte al Gloriei Bistrita, in dosarul transferurilor de jucatori. In 20 martie, instanta .

Avocatul lui Jean Padureanu, despre clientul sau: Are dementa mixta. Uita sa faca lucruri elementare

Avocatul lui Jean Padureanu a cerut joi, la Tribunalul Ilfov, ca INML sa stabileasca daca fostul presedinte al Gloriei Bistrita are nevoie de insotitor, in conditiile in care are boala Alzheimer in forma avansata si dementa mixta, motiv pentru care uita lucruri elementare.

VIDEO Dosarul Transferurilor: Victor Becali, Giovani Becali si Cristian Borcea isi vor executa sentintele in regim inchis

Fratii Victor si Giovani Becali si Cristian Borcea isi vor executa pedeapsa in regim inchis, a decis, miercuri, Comisia pentru Stabilirea Regimului de Detentie de la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )