Libnet.ro
UNICEF

08:45

Jean Padureanu, snopit in bataie

Online Sport Online Sport,
Jean Padureanu, snopit in bataie

Jean Padureanu a fost jefuit intr-un bloc din Bucuresti. Presedintele Gloriei Bistrita purta un diplomat in care hotul a crezut ca se afla o suma uriasa, dar a luat plasa. continuă pe Online Sport

Presedintele echipei de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost JEFUIT in Bucuresti.

Presedintele echipei de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost jefuit vineri, in cartierul Panduri, din Sectorul 5 al Capitalei. Barbatul care l-a agresat si care i-a furat borseta este acum cautat de politisti, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca incidentul a avut loc vineri, in jurul orei 15. 00, pe strada Ion Urdareanu. Jean Padureanu a fost atacat de un barbat care a incercat sa ii smulga .

Presedintele Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost jefuit in Sectorul 5 din Capitala

Presedintele echipei de fotbal Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a fost jefuit vineri, in cartierul Panduri din Sectorul 5 al Capitalei, de un barbat care, dupa ce l-a agresat, i-a furat borseta si a fugit,.

Jean Padureanu, jefuit in plina zi, in zona Panduri din Bucuresti

Jean Padureanu, presedintele formatiei Gloria Bistrita, a fost jefuit in plina strada in Bucuresti, informeaza RTV. Cand sa urc scarile in bloc m-am dezechilibrat si m-am trezit ca cineva imi da un branci. Am cazut si m-am lovit la maini si la cap. Un individ tragea sa imi ia geanta. Vazand ca nu poate, mi-a smuls borseta, care imi alunecase. Nu aveam bani in ea. Doar pasaportul, niste acte ale clubului si stampila clubului. L-a ruga sa mi le dea inapoi, sa le arunce in fata casei, a precizat Padureanu, intr-o interventie la RomaniaTV.

Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, batut si jefuit chiar langa locuinta sa din Bucuresti

Jean Padureanu a fost atacat si talharit in fata unui bloc din cartierul Panduri din Capitala. Un hot a vrut sa-i ia servieta din mina, l-a impins iar el a cazut. Patronul clubului Gloria Bistrita.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )