Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, batut si jefuit chiar langa locuinta sa din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, batut si jefuit chiar langa locuinta sa din Bucuresti

Jean Padureanu a fost atacat si talharit in fata unui bloc din cartierul Panduri din Capitala. Un hot a vrut sa-i ia servieta din mina, l-a impins iar el a cazut. Patronul clubului Gloria Bistrita. continuă pe Antena3

Presedintele clubului Gloria Bistrita a fost jefuit

Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, a fost jefuit in zona Panduri, din Capitala.

Jean Padureanu, jefuit in plina zi, in zona Panduri din Bucuresti

Jean Padureanu, presedintele formatiei Gloria Bistrita, a fost jefuit in plina strada in Bucuresti, informeaza RTV. Cand sa urc scarile in bloc m-am dezechilibrat si m-am trezit ca cineva imi da un branci. Am cazut si m-am lovit la maini si la cap. Un individ tragea sa imi ia geanta. Vazand ca nu poate, mi-a smuls borseta, care imi alunecase. Nu aveam bani in ea. Doar pasaportul, niste acte ale clubului si stampila clubului. L-a ruga sa mi le dea inapoi, sa le arunce in fata casei, a precizat Padureanu, intr-o interventie la RomaniaTV.

Presedintele echipei de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost JEFUIT in Bucuresti.

Presedintele echipei de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost jefuit vineri, in cartierul Panduri, din Sectorul 5 al Capitalei. Barbatul care l-a agresat si care i-a furat borseta este acum cautat de politisti, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca incidentul a avut loc vineri, in jurul orei 15. 00, pe strada Ion Urdareanu. Jean Padureanu a fost atacat de un barbat care a incercat sa ii smulga .

Presedintele Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost jefuit in Sectorul 5 din Capitala

Presedintele echipei de fotbal Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a fost jefuit vineri, in cartierul Panduri din Sectorul 5 al Capitalei, de un barbat care, dupa ce l-a agresat, i-a furat borseta si a fugit,.

Jean Padureanu, snopit in bataie

Jean Padureanu a fost jefuit intr-un bloc din Bucuresti. Presedintele Gloriei Bistrita purta un diplomat in care hotul a crezut ca se afla o suma uriasa, dar a luat plasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )