Libnet.ro
UNICEF

12:15

Jennifer Lopez va canta in deschiderea Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia

B1 B1,
Jennifer Lopez va canta in deschiderea Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia

Jennifer Lopez va canta, impreuna cu alte vedete, imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Initial, ea anuntase ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale. Reprezentantii. continuă pe B1

INTERACTIV Toate stadioanele Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014

Timp de o luna de zile 12 stadioane din Brazilia vor gazdui meciurile turneului final al Campionatului Mondial 2014. Din Amazon si pana la Rio de Janeiro, stadioanele pregatite de tara gazda impresioneaza prin design si culori, dar si prin costurile mari puse la bataie pentru ridicarea sau modernizarea lor. Totul pentru un campionat mondial contestat puternic de populatia locala si care se va termina cu marea finala pe celebrul stadion Maracana, un stadion inaugurat acum mai bine de 60 de ani si care a fost modernizat cu peste 800 de milioane de dolari. HotNews. ro va propune un STORYMAP INTERACTIV cu cele 12 stadioane ale Campionatului mondial din Brazilia.

Scandal CM 2014: Jennifer Lopez nu va mai canta in ceremonia de deschidere

Jennifer Lopez nu va mai canta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, de joi, de dinaintea meciului Brazilia Croatia. Anuntul, facut de FIFA si confirmat de agentii cantaretei, a starnit un noul val de nemultumire cu privire la piesa oficiala a competitiei.

Jennifer Lopez s-a razgindit: canta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Brazilia

Cantareata americana Jennifer Lopez, care anuntase initial ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, va fi prezenta in cele din urma la festivitatea de joi, de la Sao Paulo.

Jennifer Lopez s-a razgandit: Va fi prezenta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale

Jennifer Lopez, care anuntase initial ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, va fi prezenta in cele din urma la festivitatea de joi, de la Sao Paulo.

Jennifer Lopez nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale

Cantareata americana Jennifer Lopez 44 de ani) nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de joi, de la Sao Paulo, din motive de productie neprecizate, a anuntat FIFA intr-un comunicat.

FOTO: Cum arata plajele din Rio de Janeiro, inainte de inceperea Campionatului Mondial de fotbal

Campionatul Mondial de fotbal de la Rio de Janeiro se apropie cu pasi repezi. Mai sunt doar doua zile pana la meciul dintre Brazilia, tara gazda, si Croatia, care incepe joi, cu putin timp inainte de miezul noptii.

VIDEO In asteptarea CM Fotbal - scamatorii cu balonul pe stalpii din fata bazilicii Sacre-Coeur din Paris

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia va debuta joi, iar zeci de milioane de suporteri din intreaga lume spera la un spectacol pe cinste din partea celor 32 de echipe ajunse la turneul final. Pana atunci insa, reporterii HotNews. ro au surprins la Paris, pe unul dintre stalpii din fata bazilicii Sacre-Coeur, un moment aparte de maiestrie cu un balon de fotbal :).

INFOGRAFIE Meciurile Campionatului Mondial: programul, televizarile si alte date importante despre turneul final

Joi, 12 iunie, la Sao Paolo, va avea loc prima partida de la Campionatul Mondial, care va pune fata in fata gazda turneului final, Brazilia si Croatia. Toate partidele vor fi transmise in direct de posturile televiziunii publice.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )